Tautas zīmes: 10 lietas, kas mājā ienes laimi

4. Āboli. Saskaņā ar zīmi, lai mājā uzglabātu ābolus, ir jābūt daudz visa. Ar savu svaigumu tie nodrošinās jums labu garastāvokli un neļaus skumt. Pozitīvā enerģija, ko viņi ielēja vasarā, iekļūs mājā un attīrīs to visos enerģijas līmeņos .

Ieliec skaistā traukā vienmērīgu, sātīgu ābolu bez tārpiem, uz roktura piesien atlasa lentes bantīti un saki: “Stingri savelku mezglu, ievilinu mājā laimi. Ābols vairumā guļ virtuvē – tas nodrošinās kārtību un labklājību . ”

5. Ikona. Visu laiku ikonas ticīgajiem bija spēcīgākie amuleti un palīgi. Viņi lūdz padomu un aizsardzību, lūdz par veselību. Ikonas spēj novērst jebkuru slavenu iejaukšanos jūsu mājās.

Novietojiet ikonas mājā saprātīgi. Cieņpilna un rūpīga attieksme pret svētajām sejām neapšaubāmi ienesīs mieru un klusumu visiem mājas iedzīvotājiem un attīrīs tās enerģiju.

6. Piespraust. Visizplatītākais līdzeklis pret ļauno aci ir adata. Laimi mājā nes ne tikai labklājība, bet arī iedzīvotāju veselība. Sliktas domas bieži ienāk mājās kā nelūgti viesi un dažreiz ir ļoti grūti no tām atbrīvoties.

Lai spraudīti aktivizētu kā aizsargājošu amuletu, to vajadzētu kalcinēt virs uguns, noskalot tekošā ūdenī un uz nakti pārklāt ar sāls un piparu maisījumu. No rīta palūdziet, lai piespraude to pasargā no nešķīstām domām un piespraud virs ārdurvīm, lai tā nav redzama.

7. Zvans. Melodisks zvana zvans spēj atgriezt mājā noskaņojumu, novērst visus ļaunos garus un pretoties ļauno spēku iebrukumam. Tautā tika uzskatīts, ka zvanu labāk izvēlēties no sudraba vai dzelzs. Tam jābūt tīram, nekairinošam gredzenam.

Lai aktivizētu amuletu, vienkārši pakariet to vietā, kur tas bieži zvanīs. Klausieties viņa aicinājumu. Ja melodija mainās, kļūst žēlojoša vai pilnīgi klusa, ir pienācis laiks mainīt aizstāvi, jo viņš ir absorbējis pārāk daudz negatīvās enerģijas.

8. Ziepes. Tīrības un veselības simbols ir parasto ziepju gabals. Ar to ir saistītas daudzas pazīmes, lai gan tikai daži cilvēki par tām zina. Žāvēts ziepju gabals skaistā kastītē, kas pārsiets ar lenti, palīdzēs padarīt jūsu vannas istabu par attīrīšanas un tīras enerģijas templi.

Ziepes aizsardzībai var aktivizēt šādi: aizdedziet baltu sveci, paņemiet 2 gabaliņus ziepju bez ķīmiskām piedevām, nomazgājiet ar tām rokas līdz elkonim un sakiet: “Kā ūdens ar putām nomazgā netīrumus, tā ziepes pasargā māju. No slimībām, no ļaunas acs, no negatīvisma, no skandāliem . Ielieciet vienu gabalu vannas istabā, otru – tualetē.

9. Sveces. No vaska atlietas sveces ir spēcīgs amulets, kas ienes mājā labsajūtu visās jomās. Neviena māja nav pilnīga bez sveces, gaismas un gudrības simbola. Baznīcas sveces vislabāk darbojas ar šo funkciju.

Lasi arī: 5 parastas lietas, kas piesaistīs jums naudu

Lasi arī: Medus ārstnieciskās īpašības: iespējams, ka par dažām no šīm īpašībām tu pat nezināji!

Palicis viens, aizdedziet sveci un apejiet visu māju, nepalaižot garām nevienu stūri. Veiciet mājas tīrīšanas ceremoniju , lūdziet aizsardzību un gaismu mājā un dvēselēs. Novietojiet sveces galu ikonas priekšā vai atrodiet vietu mājas austrumu pusē, kur varat ievietot šarmu.

10. Spogulis. Kā talismans vislabāk darbojas apaļš spogulis koka rāmī. Mājā, kurā valda harmonija un savstarpēja sapratne, tā uzsūc pozitīvo enerģiju un atdod to simtkārtīgi. Neejiet pie amuleta spoguļa sliktā garastāvoklī. Nestrīdieties viņa priekšā un nelietojiet rupjus vārdus.

Sievietei ir vēlams aktivizēt spoguli aizsardzībai. Samitriniet tīru drānu ar iecienītākajām smaržām un noslaukiet virsmu ar apļveida kustībām. Naktī nolieciet skaistu dziļu šķīvi spoguļa priekšā. Piepildiet to ar simboliskiem priekšmetiem (monēta labklājībai, matu suka skaistumam, ģimenes fotogrāfija labklājībai) un lūdziet aizsardzību.

Laime mājā ir atkarīga ne tikai no amuletiem un spēka objektiem, bet arī no jūsu vēlmes saglabāt komfortu un harmoniju. Ne tikai māja ir jāattīra  no negatīvās enerģijas. Tava attieksme pret sevi un citiem arī ietekmē laimes un labestības atmosfēru.

Leave a Comment