Medus ārstnieciskās īpašības: iespējams, ka par dažām no šīm īpašībām tu pat nezināji!

Tikai īsts medus var būt patiesi dziedinošs. Šis ir dabisks, pilnīgi dabīgs produkts, kas ir slavens ne tikai ar savu garšu, bet arī ar dažādām labvēlīgajām īpašībām.

Pērciet medu īpašos tirgos, kur to pārdod parastie cilvēki, nevis veikalos, kur zem skaista iepakojuma slēpjas tikai kaitējums un ķīmiskās piedevas. Tie nesniedz nekādu labumu, piesātinot ķermeni tikai ar toksīniem. Pareizticīgajā kristietībā ir pat īpaša medus iesvētīšanas diena – Honey Spas. Šī ir aizmigšanas gavēņa pirmā diena  – 14. augusts. Jau senos laikos cilvēki zināja, ka medum piemīt svarīgas īpašības, kuras var izmantot savā labā.

Kā uzlabot veselību ar medu

Šis ir pārsteidzošs produkts, par kuru var runāt bezgalīgi, tāpēc mēs runāsim par tā svarīgākajām priekšrocībām, kuru zināšanas var noderēt jebkura cilvēka dzīvē.

Agrīnajos viduslaikos ārsti atklāja, ka medus ir veselīgāks par parasto cukuru. Tad nākotnē zinātnieki atklāja šīs parādības cēloni. Fakts ir tāds, ka cukurs sastāv no saharozes vairāk nekā par 90%. Šī ir pati viela, kas izraisa vai pasliktina diabētu. Tīrā dabīgā medū saharozes saturs svārstās no 1 līdz 5%, kas ir niecīgs. Dabiski, ka ar medu nevar izārstēt diabētu, bet ēst saldumus varēs, jo tajā esošo fruktozi un glikozi organisms pārstrādā neticami ātri.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par Lauvas zvaigžņu zīmes pārstāvi

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim: gūt panākumus būs grūtāk, bet ne neiespējami!

Medus ķīmiskais sastāvs ir tāds, ka tā sastāvdaļas sadala taukus. Dāmām, kuras sapņo zaudēt svaru, vairs nav noderīgu saldumu.

Ja sāp locītavas, sajauc medu ar vīnogu sulu un dzer – sāpes mazināsies.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment