Tautas zīmes: ko nozīmē pazaudēt gredzenu, auskaru, pulksteni, ķēdīti

Kopš seniem laikiem rotaslietām ir piešķirta liela nozīme. Tie bija aizsargājoši amuleti un talismani, un, ja cilvēks pazaudēja savu amuletu, tas kaut ko nozīmēja. Par zaudējumiem ir daudz tautas zīmju un māņticību, kas palīdzēs noskaidrot konkrētā zaudējuma nozīmi.

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 30. oktobra līdz 5. novembrim: Vērsim būs jāpieliek pūles, Strēlnieku sagaida reputācijas problēmas!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 30. oktobra līdz 5. novembrim: esiet uzmanīgi saskarsmē ar apkārtējiem cilvēkiem!

Gredzena pazaudēšanas pazīme

Gredzena pazaudēšana ir slikta zīme. Tas nozīmē šķiršanos vai šķiršanos no personas, kas dāvināja šo gredzenu. Ja šo gredzenu iegādājāties jūs un esat to pazaudējis, tas neliecina par labu, it īpaši, ja gredzens ir zelts vai sudrabs. Šajā gadījumā jūs un gredzens esat zaudējuši daļu enerģijas. Tiesa, atsevišķos gadījumos šāds zaudējums var izrādīties labvēlīgs – ja pēdējā laikā tevi ir vajājušas neveiksmes, tās tevi pametīs kopā ar pazaudēto gredzenu.

Auskara nozaudēšanas pazīme

Šīs zīmes nozīme ir atkarīga no tā, kurš tieši pazaudēja auskaru. Ja neprecēta sieviete pazaudē auskaru, tad tā ir zīme, ka viņa drīz satiks savu dvēseles radinieku. Ja sieviete, kurai ir vīrietis, pazaudē auskaru, tad viņu gaida laulība. Ja precēta sieviete pazaudē auskaru, tas nozīmē nenovēršamu mīļotā parādīšanos vai pārmaiņas dzīvē.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment