Tava G punkta GPS – kā to atrast?

Kas vispār ir G punkts? Ja tu tam vispār tici, tad G punkts ir seksuālā versija maģiskam braucienam ar paklāju: tas var atvērt pavisam citu baudas pasauli. Tie ir maza lieluma poraini erekcijas nervu audi, cauruļvadi un dziedzeri, kā arī As**svadi, kas var kļūt par ļoti jūtīgu sievietes ķermeņa vietiņu seksuālā akta laikā. Tas atrodas vietā starp kaunuma kaulu un kakliņa priekšpusi. Aptuveni 5 cm attālumā no vaginālās atveres – pusē, kur tuvāk ir vēders, nevis mugura.

Kā to var atrast? Pirms tu sūti savus pirkstus izmeklēšanas misijā, parūpējies par to, lai sev radītu arī seksuālu atmosfēru. Kad tu esi uzbudināta, tava iegurņa reģionā nonāk vairāk asiņu, un šis punkts paliek lielāks. Ja tu neesi uzbudināta, to sataustīt būs grūtāk. Tādēļ aizdedzini sveces, ieslēdz atbilstošu mūziku un nodrošinies ar lubrikantu – un dodies meklējumos.

Nu labi..ko tagad? Kad esi to atradusi (labs darbs!), izmanto spēcīgu spiedienu, lai stimulētu šo vietu. Izmanto ritmisku pirkstu cirkulēšanu vai vairāk uz augšu- uz leju tehniku. Un, iespējams, tev būs nepieciešams mazliet lielāks spiediens, lai sasniegtu džekpotu!

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment