Tava veiksmīgā krāsa, lai pievilinātu veiksmi un bagātību saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Lauva

Zelta krāsa izraisa labklājības un skaistuma sajūtu, un tā arī raksturo Lauvas sirsnīgo dāsnumu. Lai stabilizētu izteiksmīgas emocijas, jums ir piemērota balta krāsa, un oranžā krāsa jūs noteikti uzmundrinās.

Jaunava

Cēlbrūns vislabāk piestāv praktiskām Jaunavām, jo ​​tas saistās ar racionālu domāšanu, kā arī zemi un tās veltēm. Zaļā krāsa stimulē prātu un vienmēr simboliski ir labklājības zīme.

Svari

Svari izvēlas pasteļtoņus, galvenokārt zilu, zaļu un akvamarīnu. Zilā šīs zīmes pārstāvjiem ir galvenā krāsa, kas palīdz atrast līdzsvaru un harmoniju ar sevi

Skorpions

Skorpionu strīdīgais un smagais raksturs lieliski saskan ar purpursarkano krāsu un visiem tumšajiem sarkanajiem toņiem. Tie ir saistīti ar spēku un noslēpumu, kas piemīt šajā periodā dzimušajiem. Melnā krāsa ir arī ideāli piemērota jums.

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvjiem ir jāizdara izvēle par labu purpura dziļajiem toņiem, kas saistīti ar ambīciju, spēka un greznības izpausmi. Tas ir zilā un sarkanā kompozīts, kas apvieno divas pretējas kvalitātes krāsas tādā pašā veidā, kā pretstati tiek apvienoti Strēlnieka raksturā.

Lasi arī: Planētu tranzīti: kāda būs Venēras ietekme Lauvā no 2023. gada 5. jūnija līdz 8. oktobrim – esiet gatavi uz visu!

Lasi arī: Spēcīgāko zvaigžņu zīmju pārstāvju saraksts: uzzini vai tu esi starp tiem?

Mežāzis

Mežāžu stabilā un stabilā daba piestāv brūnai krāsai, jo tā simbolizē noturību un stabilitāti. Šīs zīmes pārstāvji principā ir piemēroti tumšajiem toņiem, jo ​​tie ir saistīti ar atturību, Mežāžiem ļoti raksturīgu īpašību.

Ūdensvīrs

Priekšroka tiek dota maigiem toņiem, galvenokārt zilam un zaļam. Galvenā Ūdensvīra īpašība ir tieksme pēc zināšanām. Tieši šie toņi lieliski palīdz rosināt domāšanu. Vēl viena šīs zīmes pārstāvju krāsa ir sudraba.

Zivis

Visi ceriņi un purpursarkanie toņi ir vislabāk piemēroti tiem, kas dzimuši šajā periodā. Tie bieži ir saistīti ar pārmaiņām un kropļojumiem, tie atspoguļo Zivju spēju iekļūt citu cilvēku jūtās un emocijās, viņu psihiskajās prasmēs.

Runājot par krāsām, jāatceras, ka nav domāts kādas dotās krāsas apģērbs, bet gan pati krāsa kā tāda un tās ietekme uz dažādu zīmju pārstāvjiem. Visu to labāko jums, izmantojiet pareizos toņus jūsu labā.

COMMENTS

Leave a Comment