Kas tev traucē sasniegt savus mērķus saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi? Noderīga informācija, lai sasniegtu savu laimi!

Jebkurš bizness cilvēka dzīvē sastāv no sākuma un beigām. Noteikta mērķa sasniegšana bieži vien ir garš un grūts ceļš. Taču katrai zvaigžņu zīmei var neļaut gūt panākumus.

Pat visbriesmīgākie cilvēku ieradumi nespēj sagādāt tik daudz problēmu, cik ieradumi, kas traucē iegūt motivāciju. Mūsdienu pasaulē virzība uz savu sapni ir grūts process, kas prasa pilnīgu atdevi. Šeit nav runa par virspusējām vēlmēm, bet gan par diezgan nopietniem uzdevumiem, piemēram, dvēseles radinieka atrašanu, finansiālās neatkarības iegūšanu. Šādi uzdevumi prasa lielu emocionālo izturību un stingrību. Mēs visi esam cilvēki un mēs visi varam padoties, tāpēc visu Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir savas vājās vietas, kas ik pa laikam neļauj doties uz saviem sapņiem.

Auns

Aunus pastāvīgi kavē vieglprātība un montāžas trūkums. Šie cilvēki daudzējādā ziņā ir paraugs citu Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, taču šīs priekšrocības izkūst, kad viņi sāk izjust pilnīgu vienaldzību pret sīkumiem. Nereti Aunā izcili iesākts bizness pārvēršas pamestā projektā tikai tāpēc, ka netika ņemtas vērā dažādas detaļas. Tā notiek arī tad, kad viņus slavē. Sakot Aunam, ka viņam klājas labi, jūs automātiski iznīcināt viņa sapņus un plānus, tādējādi apdraudot mērķu sasniegšanu. Varoņa tumšajām un gaišajām pusēm ar to nav absolūti nekāda sakara – Auni vienkārši ļoti mīl uzslavas, to viņiem nevar atņemt. Tikai šeit tas bizness vēl nav pabeigts, viņi veiksmīgi aizmirst.

Vērsis

Vērši ir vienkārši slinki. Tajā pašā laikā jūs nevarat viņus saukt par dīkdieņiem. Izrādās, ka šāda neatbilstība ir saistīta ar to, ka Vērsis ir pārāk ambiciozs. Viņiem neļauj sasniegt mērķus ar vienkāršu uzpūstu pašcieņu. Lietas iet labi, bet ar laiku viss pārvēršas nevērīgā attieksmē, jo atgriešanās nav redzama. Tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka Vēršiem vest dienasgrāmatu par saviem mazajiem sasniegumiem. Gadās, ka ilgs darbs nesniedz gandarījumu, jo cilvēks neredz sava darba augļus. Tas notiek ar visiem, bet Vērsis ir pakļauts šī efekta negatīvajai ietekmei daudz vairāk nekā citi. Lai piesaistītu jūsu dzīvē labklājību, Vērsis palīdz tikai vienam lielam mērķim pārvērsties vairākos mazos. Nav globālas atšķirības, taču ir patīkami strādāt.

Lasi arī: Planētu tranzīti: kāda būs Venēras ietekme Lauvā no 2023. gada 5. jūnija līdz 8. oktobrim – esiet gatavi uz visu!

Lasi arī: Merilina Kerro nosauca amuletus katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim: šie amuleti palīdzēs gūt panākumus

Dvīņi

Tikai papildu motivācija un atbalsts no malas palīdz Dvīņiem  kļūt laimīgākiem un sasniegt savus mērķus. Daudzi Dvīņi nesasniedz tikai tāpēc, ka viņi to nevēlas. Viņi kļūst neinteresanti mīlestībā, biznesā, darbā. Šiem cilvēkiem ir jāiemācās vienkārši pārvietoties paredzētajā virzienā, neskatoties uz rutīnu.

Bieži Dvīņi nevar vienlaikus tikt galā ar vairākiem gadījumiem. Tā ir arī viena no viņu lielākajām problēmām. Viņi sāk uzņemties visu, un pēc kāda laika viņi vienkārši noslīkst bažās, kas viņiem ir absolūti nepieņemami. Šādu uzvedību ir iespējams labot, taču šim Dvīņiem būs nepieciešams iespaidīgs un cienīts mentors.

Vēzis

Vēži nesasniedz  savus mērķus tikai tad, ja tie viņiem ir sekundāri, nevis svarīgi. Vēži nemitīgi visu aizmirst, visu nemitīgi atliek uz vēlāku laiku. Reizēm patiešām rodas nopietns apmulsums, kad viņi visu apsola saviem partneriem vai kolēģiem, un tad viņi to nevar izpildīt. Tas nav saistīts ar kādiem savtīgiem motīviem, bet vienkārši tāpēc, ka Vēži nezina, kā biznesu veikt savādāk. Viņi ir ļoti pārliecināti par sevi, tāpēc citu ceļu uzskata par pārāk diplomātisku, kas robežojas ar vājumu.

Šī pārmērīgā pašpārliecinātība palīdz Vēžiem lidojumā pārvarēt grūtības, kļūt laimīgākiem. Kā saka: “Jo lielāks ātrums, jo mazāk bedrīšu.” Vēžiem šis princips darbojas absolūti visās dzīves sfērās, taču ne vienmēr viss norit gludi, jo dzīves “bedres” var būt milzīgas. Viņiem ir jāiet apkārt, nevis jāpārvietojas taisni, ar galvu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment