Tavas laimīgās dienas saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauvas saņem svētdienu ar spēcīgu saules enerģiju. Tava patronplanēta palīdz harmonizēt rakstura īpašības, nonākt pie iekšējā līdzsvara un  gūt veiksmi nākamajai nedēļai. Šajā laikā nepatikšanas apiet personīgo dzīvi un biznesa sfēru. Garīgais līdzsvars sasniedz maksimumu, kas pozitīvi ietekmē emocionālo un fizisko stāvokli.

Jaunava

Laimīgais laiks Jaunava trešdien dāvās Merkura patronāžu. Pastiprināta intuīcija šajā dienā palīdz šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem atšķirt veiksmīgas iespējas no viltus. Parādot savas labākās īpašības, Jaunavas var sagaidīt līdzekļu pieplūdumu, garīgu bagātināšanos un veiksmi plānu īstenošanā.

Svari

Piektdien un sestdien Svariem smaida veiksme. Venēras pozitīvā ietekme palīdz uzlabot personīgo dzīvi. Cilvēkiem, kas dzimuši šī zvaigznāja paspārnē, piemīt dabisks šarms, kas pastiprinās līdz ar piektdienas iestāšanos. Un sabats var būt drosmīgu sasniegumu un smaga darba diena, kuras mērķis ir Ves personīgi pilnveidoties. Laimīgās dienās Svariem visvieglāk ir sasniegt vēlamo uz citu cilvēku pūļu un iespēju rēķina.

Skorpions

Otrdien Skorpioniem nevar pietuvoties šķēršļi un vilšanās. Agresīvās planētas Marsa aizlūgums palīdz stingri atsijāt no jūsu dzīves nevajadzīgo. Spēku uzplaukums dod iespēju pašam izlemt savu likteni, neizmantojot svešu palīdzību. Problēmas, kas šķita nepārvaramas, iegūst plastiskumu, un dzīve iegūst optimistisku krāsu. Viss kļūst nevērtīgs.

Strēlnieks

Enerģētiski spēcīga ceturtdiena palīdz īstenoties Strēlnieka vēlmēm. Ceļojumi, jaunas paziņas un iespaidi kļūst veiksmīgi . Saskaņā ar laimīgo dienu prognozi šī zvaigznāja pārstāvjus gaida panākumus komunikācijā. Jupitera, planētas, kas valda veiksmi, lielas uzvaras un labas izredzes, patronāža dod Strēlniekam iespēju sevi realizēt.

Lasi arī: Sieviešu talismani atbilstoši zvaigžņu zīmei, kas palīdzēs jums sasniegt sieviešu laimi

Lasi arī: Kas tev traucē sasniegt savus mērķus saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi? Noderīga informācija, lai sasniegtu savu laimi!

Mežāzis

Mežāžu patroni ir Marss un Saturns, tāpēc otrdiena un sestdiena būs labas dienas, kas palīdzēs atklāt apslēptos talantus un novirzīt visus spēkus savas dzīves uzlabošanai. Mežāži var izjust redzamu pārsvaru pār situāciju un viņu dzīvē iesaistītajiem cilvēkiem. Izlēmīgas darbības vainagosies panākumiem, un izrādītā atturība veicinās materiālo bagātināšanu.

Ūdensvīrs

Trešdiena un sestdiena ir laimīgas dienas Ūdensvīram. Saturns palīdzēs iegūt stingrību un izturību, kas tik bieži pietrūkst šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem. Būs iespējams atbrīvoties no nomācošām domām un ieraudzīt slēptus risinājumus primārajām problēmām. Merkurs, bagātības un labklājības planēta  , palīdz nodibināt noderīgas paziņas un labus darījumus. Trešdiena ir piemērotākais laiks iepirkties, labdarībai un nebaidīties pieņemt svarīgus lēmumus.

Zivis

Zivīm ir trīs laimīgas dienas – pirmdiena, ceturtdiena un piektdiena. Nedēļas sākumā palīdz Mēness, pēc – Jupiters, un visu noslēdz mīlestības un skaistuma planēta Venēra. Šāda patronu planētu pārpilnība padara Zivis par veiksmīgāko Zvaigžņu zīmi. Tomēr jums vajadzētu darīt tikai to, kas ir patiešām svarīgs un interesants. Piemēram, vaļasprieki, radošums, iepirkšanās vai ceļojumi. Rutīnas pienākumi var nogurdināt šīs zīmes pārstāvjus un  atbaidīt veiksmi .

Katra diena var nest veiksmi, galvenais ir  pareizi sākt rītu. Enerģētiski spēcīgas dienas katrai Zvaigžņu zīmei palīdzēs pārvarēt grūtības ceļā uz sapni. Izmantojiet kosmosa objektu pozitīvo ietekmi, lai uzlabotu savu dzīvi.

Leave a Comment