Veselības prognoze: kāda putra der tev saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Zvaigžņu eksperti un ekstrasensi apgalvo, ka pārtikai, tāpat kā visam apkārtējam, piemīt enerģija. Ņemsim, piemēram, putru. Tas ne tikai piesātina cilvēku, bet arī pozitīvi ietekmē garastāvokli, dod spēku un pat maina domāšanas veidu!

Izrādās, ka visi graudaugi dažādi ietekmē mūsu ķermeni. Zvaigžņu eksperti sastādīja veselības prognoze, kurā noteica katrai Zvaigžņu zīmei noderīgāko putru. Uzzini, kura putra spēj palielināt tavu enerģijas potenciālu!

Uguns zvaigžņu zīmes (Strēlnieks, Auns un Lauva)

Visnoderīgākie graudaugi šo zvaigznāju pārstāvjiem būs manna, prosa un grūbas . Mannas putra dos spēku un sparu visai dienai un palielinās enerģijas potenciālu. Prosas putra padarīs Uguns stihijas cilvēkus pacietīgākus un centīgākus. Šo īpašību bieži vien pietrūkst Strēlniekam, Aunam un Lauvai. Miežu putra vairos gribasspēku un pašapziņu.

Zemes zvaigžņu zīmes (Jaunava, Vērsis, Mežāzis)

Šo zvaigžņu zīmju cilvēkiem veselības prognoze iesaka ēst lēcu un miežu putru . Lēcu putra uzlabo garastāvokli, palīdz atjaunot spēkus un iedvesmo optimismu. Jaunavām, Vēršiem un Mežāžiem pastāvīgi jābūt uzlādētiem ar enerģiju un pozitīvu, kas palīdz lēcu putrai. Miežu putra, pēc zvaigžņu ekspertu domām, var nest veiksmi , ja to ēd katru rītu brokastīs. Turklāt tas stimulē visu orgānu darbu un palielina vitalitāti.

Lasi arī: Pievilcīgākās sievietes saskaņā ar zvaigžņu zīmi, kuras tiek pie visa, ko sirds kāro

Lasi arī: Zvaigžņu zīmes: kurš ir melis un kurš ne par kādu cenu nespēs samelot

Ūdens zvaigžņu zīmes (Zivis, Skorpions un Vēzis)

Šo Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ieteicams ēst rīsu un kukurūzas putru . Rīsu putra atmodina radošumu un sniedz iedvesmu. Šī putra ir noderīga tiem, kas nodarbojas ar mākslu un intelektuālo darbu. Kukurūzas putra uzlabo garastāvokli un iedveš optimismu.

Gaisa zvaigžņu zīmes (Ūdensvīrs, Dvīņi un Svari)

Saskaņā ar veselības prognoze šo zvaigznāju pārstāvjiem ir lietderīgi katru dienu ēst griķus un auzu pārslas . Griķi sniedz pašapziņu, palielina enerģijas potenciālu, kā arī palīdz atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem. Auzu pārslas palīdzēs koncentrēties uz biznesu, uzlādēs ar enerģiju un spēku.

Ēdiet brokastis saprātīgi, ēdiet to, kas nāk par labu jūsu ķermenim un garīgajam stāvoklim, un tad dzīve dzirkstīs košās krāsās!

Leave a Comment