Teicieni par zvaigžņu zīmēm, kas atspoguļo visu to būtību

Lauva

“Purvā ir kluss, bet tur ir slikti dzīvot.” Nevienu Lauvu nevar piespiest dzīvot klusu, mērenu un pelēku dzīvi. Apkārt ir jābūt svētkiem, gaišumam, mūzikai un cilvēkiem.

“Ja jums ir bail no vilkiem, neejiet mežā.” Lauvas ir ļoti drosmīgas un nicina gļēvus. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji bieži riskē, nedomājot par sekām.

“Tas, kurš iet uz lielām lietām, neatskatās uz suņa riešanu.” Tas ir tipisks Lauvas pasaules uzskats. Viņiem patīk atzinība un cieņa, un viņiem patīk būt novērtētiem un apbrīnotiem. Bet, runājot par kritiku, viņi to vienkārši neņem savā virzienā.

Jaunava

“Dzīvot dīkstāvē nozīmē smēķēt debesis.” Īsta Jaunava nevar dzīvot bez darba. Viņa ir gatava strādāt, lai sasniegtu savus mērķus.

“Viņi runā nejauši, bet jūs to uztverat savā galvā.” Jaunavas ir kardināli grise. Viņi pamana visu, viņi pamana visu. Viņiem ir lieliska atmiņa un analītisks prāts.

“Izmēriet septīto rindu, nogrieziet vienreiz.” Šis teiciens atklāj vairuma Jaunavu pieeju biznesam. Pirms kaut ko sākt, viņi simts reizes visu pārdomās un analizēs.

Svari

“Nu, kur mēs to nedarām”. Daudziem Svariem šķiet, ka tur, kur viņu nav, ir labāk un jautrāk, tāpēc viņus vienmēr kaut kur velk.

“Tā būs, tā būs. Ja tas nenotiks, tad kaut kas notiks.” Šis teiciens runā par Svaru šaubīgo dabu. Viņiem ir grūti pieņemt lēmumus.

“Dažreiz bēgšana nozīmē uzvarēt.” Svari nav gluži gļēvi, viņi vienkārši domā, ka dažreiz viņiem vajadzētu bēgt no konflikta, lai to neattīstītu tālāk. Galu galā viņi ir miera uzturētāji, kari un cīņas nav priekš viņiem.

Skorpions

“Aci pret aci zobs pret zobu”. Skorpioni ir ļoti atriebīgi un atriebīgi. Viņi nenomierināsies, kamēr viņu pāridarītājam nebūs tik daudz sāpju kā viņiem.

“Uzticība un dzīve tiek zaudēta tikai vienu reizi.” Šī zvaigznāja pārstāvju uzticība ir daudz vērta. Ja esat to pazaudējis, negaidiet, ka saņemsiet to vēlreiz.

“Dariet visu iespējamo, bet pārējo atstājiet likteņa ziņā.” Skorpioni ir gan perfekcionisti, kas cenšas visu izdarīt perfekti, gan fatālisti, kas tic liktenim.

Strēlnieks

“Dzīve ir kā Mēness: dažreiz pilna, dažreiz ar zaudējumiem.” Šis teiciens, visticamāk, attiecas uz Strēlnieka dzīves finansiālo pusi. Dažreiz tas ir biezs, dažreiz tas ir tukšs.

“Gudrs uzkāps kalna galā, bet neveiklais paliks apakšā.” Strēlniekiem ir paveicies un viltīgi. Kāds nezināms spēks viņus virza un palīdz sasniegt panākumu virsotni.

“Dzīvot bez patiesības nozīmē bēgt no pasaules.” Strēlnieki sevi uzskata par patiesības cīnītājiem. Bet dažreiz viņi paši var melot laba vārda dēļ.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada 5. novembrim: Aunam jāpievērš uzmanība savam uzturam, Mežāzis saņems dāvanu!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. novembra līdz 12. novembrim: gaidāmas liktenīgas pārmaiņas!

Mežāzis

“Pacietība un neliela piepūle”. Mežāži ir ļoti izturīgi, neatlaidīgi un strādīgi. Viņi visu noved līdz pilnībai un, pateicoties savai spītībai un pacietībai, gūst panākumus. Tātad, ja Dvīņiem un Strēlniekiem neizdodas uzvarēt ar savu veiksmi un ātrumu, uzvar atbildīgi un stratēģiski domājoši Mežāži.

“Katrs dzīvo pēc sava labuma un sava kupra.” Mežāži ir pieraduši visu sasniegt paši, viņiem īsti nepatīk aizdot naudu, tāpēc viņi novērtē tos, kuri, tāpat kā viņi, dzīvo paši.

“Ūdens nodilst akmeņus.” Var tikai apskaust Mežāžu pacietību un neatlaidību!

Ūdensvīrs

“Dzīvot ar vilkiem nozīmē kaukt kā vilkam.” Ūdensvīriem ir tendence noliekties līdz jebkuram līmenim un atrast kopīgu valodu ar jebkuru. Viņu vidē var atrast pilnīgi dažādu sociālo šķiru un ienākumu cilvēkus, un viņi visi atrodas uz viena viļņa.

“Lācis ir mežā, bet āda tiek pārdota.” Lielākā daļa Ūdensvīru ir lieli sapņotāji. Viņi veido grandiozus plānus, bet nesteidzas tos īstenot.

“Pat muļķim var būt kāds talants.” Nav noslēpums, ka daudzi Ūdensvīri ir pazīstami kā dīvaini muļķi. Tomēr viņi ir ļoti talantīgi un pat izcili.

Zivis

“Dievs soda tos, kurus viņš mīl.” Īstās Zivis ir ļoti reliģiozas, pazemīgas un gatavas upurēties.

“Dzīve ir jautra, bet nav ko ēst.” Šī tautas gudrība runā par šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvju nepraktiskumu un vieglprātību. Viņi dzīvo tagadnē un daudz nedomā par nākotni.

“Drosmīgais mirst vienreiz, gļēvulis tūkstoš.” Zivis nav gļēvas. Bet daudzi no viņiem “mirst” vairāk nekā tūkstoš reižu.

Vai piekrīti teicieniem, kas raksturo Tavu Zvaigžņu zīmi. Gaidīsim Jūsu komentārus!

Leave a Comment