Teicieni par zvaigžņu zīmēm, kas atspoguļo visu to būtību

Katras Zvaigžņu zīmes raksturu var atspoguļot teicienos. Atrodi savu Zvaigžņu zīmi un uzzini, kuri tautas teicieni atbilst tavam raksturam un dzīvesveidam!

Auns

“Ej tur, nezinu kur, atnes to, nezinu ko.” Tikai Auns spēj tikt galā ar šo uzdevumu. It īpaši, ja ir stimuls!

“Tam, kurš dzīvo, nekas nav beidzies.” Aunu nevar salauzt! Neatkarīgi no tā, kā dzīve viņu skar, viņš vienmēr var izkļūt no sarežģītas situācijas.

“Galva bez degsmes ir kā neauglīgs koks.” Tas ir Auns – viņam raksturīgas kaisles izpausmes, spēcīgas emocijas un impulsivitāte.

Vērsis

“Pāri jūrai teles maksā pusrubli, un rublis tiek vests.” Vērsim nepatīk, ja viņu traucē, it īpaši par niekiem, un pat kaut kur sūta pret paša gribu. Viņš atradīs tūkstoš iemeslu, lai paliktu tur, kur viņš ir. Viņu ir grūti pārliecināt.

“Dzīvi mēra nevis pēc gadiem, bet ar darbu.” Vēršu cilvēki mīl un zina, kā strādāt. Viņiem ir ļoti svarīgi redzēt sava darba rezultātu, tad viņiem būs vēl lielāks stimuls kaut ko sasniegt.

“Lai jūs varētu to atrast šeit un nepazaudēt to tur.” Vērsis ir ļoti praktisks un viltīgs, tāpēc vienmēr cenšas nepalaist garām kādu labumu vai, vēl labāk, atrast dubultu labumu! Viņš zina, kā aprēķināt un analizēt.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada 5. novembrim: Aunam jāpievērš uzmanība savam uzturam, Mežāzis saņems dāvanu!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. novembra līdz 12. novembrim: gaidāmas liktenīgas pārmaiņas!

Dvīņi

“Viss, kas tiek darīts, ir uz labu.” Dvīņi pēc būtības ir optimisti, tāpēc jebkuru neveiksmi viņi uztver kā pieredzi un stimulu virzīties tālāk.

“Labāk daudz redzēt, nekā daudz dzīvot.” Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti zinātkāri. Viņi vērtē iespaidus vairāk nekā stabilitāti, tāpēc cenšas dzīvot tā, lai būtu ko atcerēties.

“Iemet viņu jūrā, un viņš nāks ar zivi zobos.” Dvīņiem ir paveicies. Viņiem veicas tirdzniecībā un sarunās. Viņi ir ātri, izveicīgi un atjautīgi, tāpēc viņi ir ļoti neatlaidīgi!

Vēzis

“Manas mājas ir mana pils”. Lielākajai daļai Vēžu mājas ir svēta vieta. Tieši mājās viņi var patiesi atpūsties un būt paši.

“Labāk ir iet un apsēsties ceļā, nekā skriet un apgulties.” Vēži ir piesardzīgi un veikli, kā arī lēni. Tāpēc viņi cenšas lietas uztvert ar pacietību un izturību, nevis ar bezkaunību.

“Viss samts, bet ir žēl.” Daudzi Vēži šķiet neaizsargāti, balti un pūkaini. Bet pienāk brīdis, kad viņi parāda savu dzēlienu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment