Unikāli garšīgi. Piemērots jebkurai ballītei, pusdienām, vakariņām vai uzkodām! Ļoti zaļa, krēmīga, izsmalcināta mērce!
Nepieciešamās sastāvdaļas, lai pagatavotu unikālu mērci:
1 Meksikas fizālis – lobīts
4 avokado – pārgriezti uz pusēm un bez kauliņiem
1 trauks skāba krējuma
1 jalapeno pipari
2 ēdamkarotes laima sulas
4 ķiploka daiviņas
3 zariņi svaiga koriandra
1 ēdamkarote sarkanās fahita garšvielas
1 tējkarote Vidusjūras sāls
Pirmais pagatavošanas solis:
Meksikas fizāli ielieciet lielā katlā un aplejiet ar ūdeni, uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai. Samaziniet karstumu līdz vidēji lēnam un vāriet, līdz meksikas fizālis kļūst mīksts, apmēram 10 minūtes. Ūdeni noteciniet.
Otrais pagatavošanas solis:
Meksikas fizāli ielieciet blenderī. Pievienojiet avokado, skābo krējumu, jalapeno piparus, laima sulu, ķiplokus, koriandru, fahita garšvielas un jūras sāli; blenderējiet līdz viendabīgai masai.
Lasi vēl: 6 zvaigžņu zīmju pārstāvji ar spēcīgāko auru, kuri tiks galā ar 2025. gada izaicinājumiem
Trešais pagatavošanas solis:
Atdzesējiet sajaukto mērci un ielieciet to ledusskapī, līdz garšas saplūst kopā uz vismaz 4 stundām.
Šo mērci variet baudīt ar dārzeņu plati, ar dažāda veida čipsiem un pievienot kā merci tortilijai.