Tests: aplūko attēlu un pasaki, kāda būtu tava pirmā rīcība? Tas daudz pateiks par tevi

Vairumā gadījumu mūsu pirmā rīcība var mūs glābt ekstremālās situācijās. Mēdz teikt, ka panākumu atslēga ir lēmumu pieņemšanas ātrums, taču reizēm pareizās izvēles izdarīšana var būt sarežģīta.

Mēs varam kļūdīties, ciest neveiksmi vai nožēlot…

Mēs sakārtojam prioritātes. Jautājums, vai mūsu rīcībai jābūt racionālai vai intuitīvai?

Atbildei nav nozīmes, ja vien mēs esam pārliecināti par savu izvēli.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras ir ļoti grūti aizmirst pēc šķiršanās

Ieklausīšanās saprātā vai intuīcijā atspoguļo to, cik lielā mērā mūs ietekmē mūsu jūtīgā un emocionālā puse.

Lai izpildītu šo testu, tev būs nepieciešams aplūkot attēlu un izvēlēties, kura būs tava pirmā rīcība.

Visi varianti ir svarīgi, bet tas, ko izvēlēsies kā pirmo, var daudz ko pastāstīt par tavu personību.

 

Ja izvēlējies:

1. Atbildēt uz telefonu

Tu kā prioritāti izvēlējies telefonu, bet tas nozīmē, ka tev piemīt laba komunikācijas un saziņas izjūta. Tu pievērs lielu nozīmi savām attiecībām un tavs oratora talants ir labi zināms.

Tomēr šajā kategorijā ietilpst cilvēki, kuri mīl pievērst sev uzmanību, lai justos labi. No otras puses, tava izvēle parāda, ka tu neļauj apkārtējiem kļūdīties. Tava nesamierināšanās ar citu kļūdām pārsteidz tavus kolēģus un pat tuviniekus.

 

2. Izslēgt tējkannu

Tu izvēlējies šo rīcību, jo tev vissvarīgākā ir sava drošība. Tu pēc dabas esi satraukts un ienīsti negaidītas situācijas, kuras vairumā gadījumu tev atnes nepatīkamus pārsteigumus. Jebkurā gadījumā tas ir tas, kas ir radies no tavas pagātnes pieredzes.

5 dzīves mācības, kuras atkārtojas: ko tās mēģina mums pateikt

 

Zini, ka negaidīti notikumi ir daļa no ikdienas dzīves, bet dzīve nav gara un mierīga upe. Dzīve un kustība iet roku rokā.

 

3. Novērst suni no dīvāna iznīcināšanas

Šī izvēle atklāj tavu maniakālo pusi, tavu prasīgo un stingro kontroles garu. Šī izvēle parāda, ka esi metodiska, kritiska vai pat paškritiska personība.

Dažās situācijās tu vari izkaisīt savu uzmanību sīkumiem, tāpēc tu vēlies visur paspēt un tavs perfekcionisms dažus iedvesmo, bet daudz lielāku cilvēku skaitu tracina, jo īpaši, kad tu to dari pāri mēram.

Lasi arī: Gudrs Aleksandras Mariņinas padoms visiem tiem, kuri ir noguruši no neveiksmēm savā dzīvē

Tu ciet no neveselīga perfekcionisma, kurš rada nemitīgu stresu gan tev pašam, gan citiem, kā arī tu izjūti neapmierinātību visos līmeņos.

Tu gribi, lai viss būtu ideāli, cenšoties sasniegt savus mērķus, pat ja tie ir nesamērīgi. Un šī īpašība izpaužas dažādās tavas dzīves jomās, vai nu tas ir darbs, vai attiecības ar kādu cilvēku, kurš ikdienā ir tev līdzās.

Tu neesi iecietīgs. Nebrīnies, ja savas stūrgalvības dēļ saņem pārmetumus no tuviniekiem – tas ir pelnīti!

 

4. Nomierināt raudošu bērnu

Šī izvēle liecina par tavu empātiju un līdzcietību, ko tu bez vilcināšanās pielieto praksē savā ikdienas dzīvē. Tāpēc tu vienmēr esi tendēts palīdzēt apkārtējiem, kuriem nepieciešams atbalsts, bet reizēm tas notiek uz tavas labklājības rēķina.

Tas gan nenozīmē, ka tava labsirdība liedz tev lietas uztvert ar skaidru prātu. Tu esi cilvēks ar nelokāmu spītību, kas palīdz sasniegt mērķus.

Turklāt tu esi cilvēks, kurš mīl citu cilvēku sabiedrību un bailes no vientulības ir tavs ahileja papēdis. Priekš tevis nav nekā mierinošāka kā laimīga ģimenes dzīve, sirsnīgas vakariņas ģimenes lokā, kopīgi pārdzīvoti unikāli un mīlestības pilni mirkļi.

Leave a Comment