TESTS. Ko dušā iešanas ieradumi pastāsta par tavu personību?

Dziedāšana dušā.
dusha5
Kā cilvēkam, kuram dušā patīk uzdziedāt, tev var būt vai arī nebūt muzikālā talanta. Taču tevi tas it nemaz neuztrauc, jo tas nav būtiski. Tev patīk jautrība, tāpēc dalīšanās ar pasauli savās vokālajās prasmēs nav nekas apkaunojošs.

Tu esi pašpārliecināts individuālists, kurš pārlieku neuztraucas par to, ko par tevi domā citi cilvēki. Tas dzīvē tev palīdzēs tikt tālu, jo kauns vai šaubas tevi neatturēs no virzības uz priekšu. Un, tā kā tu esi jautrību mīlošs cilvēk, ģimenes locekļiem un draugiem nekad neapniks atrasties tavā sabiedrībā.

Zobu tīrīšana dušā.

Tīrot savus zobus dušā, tu pilnībā izmanto savas multifunkcionālās smadzenes. Kāpēc izniekot, laiku tīrot zobus pie izlietnes, pēc iznākšanas no dušas, ja vari nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu?

Tev patīk izmantot ikkatru dzīves doto mirkli efektīvi, neizniekojot ne sekundi. Iznākumā tu dažreiz esi nepacietīgs, bet cilvēki apbrīno tavu spēju ietaupīt laiku, naudu un enerģiju. Tu esi mērķtiecīgs ar draudzīgu izpratni par konkurenci, kas dzīvē un karjerā palīdzēs tev tikt tālu!

Priekšroku dod vannai nevis dušai.

Kā cilvēks, kuram patīk nesteidzīgi un ar baudu novannoties, tu rādi pasaulei piemēru, ka nav nepieciešams iespringt. Pat ja tu nonāc situācijās, kuras rada lielu stresu un nevajadzīgu drāmu, tu zini, ka labprātāk visam atmestu ar roku un tā vietā izbaudītu dzīves vienkāršos priekus.

Tu esi uz baudu orientēts cilvēks ar spēcīgu juteklisko pusi. Garīgi tu priekšroku dod atslābinātai un nesaspringtai pieejai. Tas savukārt var citiem likt apskaust tavu mieru, vēsumu un savākto dabu. Tas, vai tu esi labā fiziskajā formā, nav būtiski, jo tu pats jūties labi un esi saskaņā ar ikkatru sava ķermeņa centimetru.

Darāmo darbu saraksta veidošana, kamēr esi dušā.Taking a shower may help inspire big ideas. Working in a blue room may help, too.

Ja tu esi no tiem cilvēkiem, kuri esot dušā kaļ plānus, uzdevumus un darba sarakstus turpmākajai dienai, tev ir grūti atslēgt savas smadzenes, lai relaksētos. Jo pat brīžos, kad viss, kas tev ir jādara, ir jāmazgā mati, tu nevari atturēties no turpmākās dienas detalizētas plānošanas.

Taču, tas, protams, nav nekas slikts. Savā prātā tu jūties, kā mājās. Patiesībā, duša ir viena no labākajām vietām, kurā veikt dziļas pārdomas. Tev patīk savā prātā atrisināt problēmas un organizēt savu nākotni. Šī sarakstu veidošana dušā palīdz tev sagatavoties turpmākajai dienai, kad būs jāstājas pretī darba un attiecību jautājumiem.

Ātrās dušas
auksta_dusa-664x443

Ja tu dušā ej ar lielu steigu, tad, visticamāk, neesi punktuālākais no cilvēkiem. Lai tā būtu ātra duša no rīta pirms darba vai vakarā pirms došanās ārā, tu, visticamāk, sev neatstāji gana daudz laika, lai paspētu visu, kas nepieciešams.

Taču par to nevajadzētu uztraukties. Tikai tas, ka kavē savas darīšanas, nenozīmē, ka neesi savu uzdevumu augstumos. Varbūt tev vienkārši ir svarīgākas lietas par kurām uztraukties, piemēram, ģimene un draugi. Tu esi gādīgs cilvēks, kurš bieži citu vajadzības liek pirmajā vietā, pasaulīgos darbus atstājot aiz muguras. Tavas attiecības no tā tikai un vienīgi uzlabosies!

Ledusaukstas dušas
Young woman reacting in shock to cold shower water

Ja tu priekšroku dod aukstām dušām, visticamāk, tev nepatīk tikt pārlieku satrauktam. Iespējams, tevi bieži vien var viegli satraukt, kaut arī tev patīk sajūta, kā ceļas tavs As**sspiediens. Par laimi, aukstas dušas palīdz arī šajā gadījumā.

Kā cilvēks, kurš ātri vien var tikt uzbudināts, tu biežāk nekā gribētos attopies nesaprašanās un strīdu vidū. Tomēr tev ir viltīgi gudra pašapziņa, kura ļauj tev noteikt, kad ir nepieciešams meklēt nomierinošu alternatīvu. Šī spēja noteikti noder brīžos, kad sāc pārāk uzvilkties.

Sapņošana dušā
Kā cilvēkam, kuram dušā patīk sapņot, tev bieži vien zūd laika izjūta un savas iztēles sapņos vari bez maz vai nepamanīt, kā diena tev paslīd garām. Duša ir ideāli piemērota vieta, lai ļautu savai iztēlei brīvu vaļu.

Tu esi cilvēks, kurš sapņo ar vērienu un dzīves laikā cer apceļot daudzas un dažādas vietas. Tev ir radošs prāts, kurš palīdz darbā un ikdienas dzīvē. Tu izbaudi mākslinieciskas aktivitātes un savā ziņā esi brīvs gars. Citi apbrīno tavu unikālo humora izjūtu un tavu spēju redzēt pasauli no daudz radošākas perspektīvas.

Duša ar skrubi
dusa2
Ja tu, ejot dušā, vienmēr izmanto skrubi, tad, visticamāk, savam dušā iešanas rituālam pieej ļoti nopietni. Šī apdomīgā nopietnība paliek ar tevi visas dienas garumā.

Darba kolēģi un draugi uzskata tevi par vienu no uzticamākajiem cilvēkiem, kuru viņi zina. Tāpat, kā tu paļaujies uz savu skrubi, viņi zina, ka var paļauties uz tevi, ka paveiksi nepieciešamo un paveiksi to izcili. Ar savu uz detaļām orientēto prātu, tu tiksi tālu gan karjerā, gan visās citās dzīves jomās.

Tu esi dušā pirms vēl esi atgriezis ūdeni.

Ūdens krānu tu pagriez tikai tad, kad jau stāvi zem dušas – riskējot saņemt negaidīti karsta vai auksta ūdens šalti. Taču, tas tevi neuztrauc. Patiesībā, mazliet pat aizrauj.

Tev ir piedzīvojuma meklētāja gars un dzīvei tu pieej tāpat, kā dušai – ar vēlmi dzīvot uz pašas riska malas. Tu esi dedzīgākais asu izjūtu meklētājs starp saviem draugiem un tava spontānā daba garantē, ka ar tevi nekad nebūs garlaicīgi. Tu uzņemies lielus riskus, kuri bieži vien atmaksājās dividendēs karjerā vai attiecībās!

Tātad veids, kā tu dodies dušā, noteikti var daudz pastāstīt par tavu personību un citiem ieradumiem.

Varbūt tavi ieradumi atšķiras no augstāk minētajiem? Ieraksti komentāros!

Leave a Comment