Tests: nosaki savu spēcīgāko čakru un izmantot to savā labā, lai gūtu veiksmi visās dzīves sfērās

Kas, jūsuprāt, ir vissvarīgākais?

  1. Palīdziet cilvēkiem padarīt šo pasauli labāku.
  2. Nodarbojies ar garīgo izaugsmi, strādā pie sevis.
  3. Būt brīvam garīgi un finansiāli neatkarīgam.
  4. Sekojiet savam garīgajam mērķim.
  5. Pārlieciniet citus ar savu piemēru, ka viss ir iespējams.
  6. Dzīvojiet godīgi un cīnieties pret netaisnību.
  7. Dzīvo harmonijā.

Vairāk atbilžu zem 1.punkta:  aktīva čakra – Anahata. Atbildīgs par līdzjūtību, mīlestību, siltumu un laipnību. Sirds čakras enerģija spēj pasargāt no jebkādiem likteņa sitieniem. Vissvarīgākais ir attīstīt spēju iejusties cilvēkos un palīdzēt viņiem pārvarēt problēmas.

Vairāk atbilžu zem 2.punkta:  dominējošā čakra ir Višudha, kas ir atbildīga par jebkādiem cilvēka izpausmes veidiem. Nodod pasaulē “patieso Es”, dodot spēju pieņemt pareizos lēmumus, izpausties un izmantot savu potenciālu savu mērķu sasniegšanai.

Vairāk atbilžu 3. punktā: Svadhisthana ir vitalitātes avots. Šī čakra ir atbildīga par emocijām, baudu un prieku un ļauj dzīvot šajā mirklī, neatskatoties uz pagātni. Pateicoties tās spēkam, jūs nepieķeraties cilvēkiem un apstākļiem, jūs pats izlemjat savu likteni.

Vairāk atbilžu zem 4.punktā:  Vadošā čakra ir Ajna, “trešā acs”. Ļauj skatīties uz pasauli caur sestās maņas prizmu, pastiprina ekstrasensorās spējas, izraisa vizuālus tēlus. Pareizi strādājot ar čakru, jūs varat uzzināt savas personības noslēpumus, saprast, kāds ir jūsu mērķis, kā arī lasīt padomus no augšas.

Lasi arī: 4 pazīmes, ka ķermenis brīdina par negatīvās enerģijas pārpalikumu organismā

Lasi arī: Miega numeroloģija: ko nozīmē skaitļi, ko redzam sapņos

Vairāk atbilžu 5. punktā:  spēcīgākā čakra ir Sahasrat. Tas ir atbildīgs par saikni ar Visumu, atklāj apziņu, nogriež piekļuvi augstākām zināšanām. Šīs čakras pakļautībā esošie cilvēki bieži kļūst par vēstures radītājiem, likteņu šķīrētājiem, svētajiem vai praviešiem.

Vairāk atbilžu 6. punktā: Visattīstītākā čakra ir Muladhara, kas ir atbildīga par spēcīgu saikni ar materiālo pasauli. Modina enerģiju, pateicoties kurai cilvēks nezina vajadzību pēc naudas, baudas, prieka. Ja čakra ir aktīva, viņam būs komforts un labklājība.

Vairāk atbilžu 7.punktā:  dominē Manipura čakra. Tas ir uguns spēks, kas izstaro cerības gaismu, dvēseles siltumu, iekšējo enerģiju un spēku, spēju darboties un sasniegt iecerētos mērķus. Sinhronizētā Manipura ļauj parādīt individualitāti, iezīmēt un aizstāvēt savas pozīcijas.

Bioenerģijas jomas speciālisti saka, ka mūsu ķermenis ir neizsmeļams labumu un prieku avots. Jums tikai jāzina, uz kuriem punktiem un centriem vērst savu uzmanību, lai aktivizētu iekšējo spēku. Garīgās prakses, kā arī darbs ar astrālo ķermeni, ļaus izmantot visspēcīgāko čakru un uzlabot savu dzīvi.

Leave a Comment