TESTS: Vēlaties uzzināt savu patieso misiju šajā dzīvē?

Mēs visi atnācām uz šo pasauli ar noteiktu dzīves uzdevumu, un jūs to darāt. Vēlaties uzzināt, kurš tas ir? Izvēlieties spalvu un uzziniet!

1. Radīt

Ja izvēlaties pirmo spalvu, tas ir tāpēc, ka jūsu dzīves misija ir saistīta ar radošumu. Jūs esat cilvēks ar oriģinālu domāšanu, kurš spēj saprast, ko viņš sapņo.

Ja tas, kas pasaulei ir jākļūst labākam, vēl nav izgudrots, jums ir paredzēts to izveidot!

2. Rūpēties

Ja izvēlaties otru spalvu, tas ir tāpēc, ka jūs esat ļoti jutīga persona, kas vienmēr rūpējas par citiem. Tava misija šajā pasaulē ir atbalstīt un nodrošināt apkārtējo cilvēku drošību.

Dažreiz tas var būt sarežģīti, un jums nevajadzētu aizmirst arī par sevi. Bet tavs uzdevums ir vienmēr būt personai, pie kuras citi vēršas, jo jums ir dāsna dvēsele un dāvana, lai pasargātu citus no šīs pasaules negatīva!

LASI ARĪ: 10 pazīmes, ka ir pienācis laiks detoksēt jūsu dvēseli

3. Dziedināt

Ja izvēlaties trešo spalvu, jūsu misija šajā dzīvē ir dziedināt. Jūs esat cilvēks ar lielu iekšējo pasauli, un jums ir iespēja uzzināt, kas ir nepieciešams citiem, kas viņiem ir kaitīgs un kas viņiem trūkst!

Tāpēc jūsu dāvana – palīdzēt citiem izdziedināties. Vienkārši runājot, jūs esat persona, kas vada un pavada jūsu vides soļus.

4. Iedvesmot

Ja izvēlaties šo spalvu, tas ir tāpēc, ka esat cilvēks ar daudzām idejām, jums ir nebeidzamas enerģijas rezerves, un jūs vienmēr vēlaties kaut ko jaunu darīt. Tava misija ir izplatīt šo enerģiju citiem.

Jūs sējat vēlmi, ticību, entuziasmu un visu, kas jums joprojām ir apkārtējo cilvēku sirdīs. Jūs pat varat iztukšot sevi, lai iedvestu enerģiju citiem. Neuztraucieties, jūs darāt pareizo lietu.

avots: esotericblog

Leave a Comment