Tev nepatīk darīt šos mājas darbus? Ko tas par tevi liecina?

Tavas bailes: kaķa kastītes tīrīšana

1

 

Tu esi: ļoti pārstresojusies

Tu noteikti centies kaķa kastīti iztīrīt tik ātri, cik vien iespējams. Un tā smaka – pasaulē nav nekā briesmīgāka. Šāda reakcija uz kastītes tīrīšanu ir stresa pārņemta cilvēka pazīme. Pienācis pēdējais laiks sakārtot savu grafiku un doties atvaļinājumā.

Tavas bailes: vannas mazgāšana

2

Tu esi: spontāna

Frāze “ilglaicīga plānošana” tevi iedvesmo…nobolīt acis. Tu nekad nesaproti cilvēkus, kuri nespēj dzīvot bez plānotājiem, kamēr tu ļoti labi bez tā iztiec. Jā, ir vannas, kuras ir diezgan pretīgas, un tev noteikti ir daudz citu lietu, kuras darīt nekā berzt vannu.

Tavas bailes: skapja kārtošana

3

Tu esi: optimistiska

Katru sezonu tu pārkārto skapi tā, lai tajā laikā noderīgākās drēbes atrastos priekšā pārējām. Pēc tam tu ej un dari kaut ko citu. Tava izlaiduma kleita ir sajauktas kopā ar pamatskolā valkātu vilnas džemperiem un vēl nez ko, bet kurš gan var zināt, kad tām visām lietām atradīsies ideāls pielietojums?

Tavas bailes: trauku mazgāšana

4

Tu esi: Radoša

Tavos gatavošanas meistardarbos noteikti ietilpst milzīgas netīru trauku kaudzes. Kamēr tu laimīga spēj stundu no vietas izmēģināt jaunu recepti, desmit minūtes, kas pēc tam jāpavada pie izlietnes, liekas nāvējošas. Ja pat tev ir trauku mazgājamā mašīna, tev nepatīk pat doma par pieskaršanos netīriem traukiem.

Tavas bailes: lapu grābšana

5

Tu esi: individuāliste

Katru rudens sestdienas vakaru tu no savas ērtās dzīvojamās istabas priecīga noskaties, kā kaimiņi grābj lapas. Tev šķiet, ka šie cilvēki vienkārši tērē savu laiku. Tev ko tādu darīt brīvajā laikā neienāktu ne prātā. 

Tavas bailes: ledusskapja tīrīšana

6

Tu esi: perfekcioniste

Nekārtīga perfekcioniste izklausās nepareizi, vai ne? Bet šāds fakts ir biežāk sastopams, nekā tu iedomājies. Kāpēc? Tādēļ, ka perfekcionists neko nedarīs, līdz nebūs pilnīgi pārliecināts, ka spēj to izdarīt perfekti. Ledusskapis noteikti ir pierādījums tam, ka tev pret sevi vajadzētu izturēties mazliet maigāk. 

Tavas bailes: putekļi

7

Tu esi: reāliste

Putekļi ir mums visapkārt – tāpat kā Nā*e un rēķini – no tiem vienkārši nav iespējams izvairīties. Un kādēļ gan cīnīties ar to, kas tik un tā visu laiku būs apkārt? Tu labāk visu dienu pavadīsi šķirojot, ieviesīsi kārtību skapī, gludināsi  – bet ne jau putekļi. 

Tavas bailes: putekļu sūkšana

8

Tu esi: māksliniece

Tie, kuriem patīk sūkt grīdu ar putekļusūcēju, noteikti izbauda tā stumšanu no priekšas uz atpakaļu – un noteikti mīl tās tīrās līnijas, ko rada putekļusūcējs. Bet tu labāk savu dienu pavadītu zīmējot, dejojot vai dziedot (pat tad, ja tev tas galīgi nepadodas)

 

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment