Tibetas ārsta ieteikumi, kā tikt galā ar dažādām Vese***as problēmām

k-tulks tibetas arsta ieteikumi

Vai tu zini, kāds ir tava ķermeņa enerģijas tips, un kādi medikamenti tam palīdz vislabāk? Tibetas ārsta skaidrojumi un ieteikumi.

Ir acīmredzami, ka mūsu organisms bieži vien nespēj tikt līdzi izmaiņām sabiedrībā, kas nereti spēj novest pie dvēseles un fiziskā stāvokļa disbalansa. Īpaši asi mēs, sievietes, to uztveram menstruāciju laikā, jo tad organisms kļūst vājāks. “Pamēģiniet kaut pāris dienas pirms mēnešreizēm un to pirmās divas dienas dzīvot pēc iespējas mierīgākā režīmā – nav ieteicams būt aktīvai un nervozai,” tā apgalvo ārste no Tibetas Jūlija Jusipova. “Svarīgi, lai organisma attīrīšanas process norisinātos kvalitatīvi, pretējā gadījumā var veidoties cistas, miomas un citi veidojumi.”

Saskaņā ar Tibetas tradīcijām, mūsu pasaule, tajā skaitā arī mēs visi, sastāv no triju veidu enerģijas: vējš (lung), žults (tripa) un gļotas (badkan). Katram cilvēkam piemīt viena no šīm enerģijām. Sievietes ar atšķirīgiem tipiem dažādi pārcieš mēnešreizes, tādēļ tām palīdzēt spēj atšķirīgi medikamenti.

Noskaidrot, kāda enerģija piemīt Jums, varat izpildot testu!

Šķir nākamo lapu, lai noskaidrotu, kāda enerģija tev piemīt!

COMMENTS

Leave a Comment