Ticējumi par atrasto naudu: vai to drīkst pacelt

Daudzi cilvēki vismaz reizi dzīvē atraduši naudu. Kāds bija laimīgāks, kāds bija mazāk – bet daudzi saskārās ar šādu situāciju. Par atrastajām naudas summām ir daudz, kas būtu jāatceras, lai izvairītos no problēmām.

Ir labas un sliktas zīmes, tāpēc labāk ir domāt divreiz, pirms paceļat naudu. Pielāgojiet sevi pozitīvam vilnim, lai pēc iespējas mazāk stāvētu. Ir teikts, ka tie, kas reti sastopas ar „bezmaksas”, ir daudz laimīgāki nekā citi. Radošā domāšana palīdzēs jums sasniegt visu.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais Horo***ps 2019. gada aprīlim – viss būs sabalansēti!

Visbiežāk sastopamās pazīmes par atrasto naudu

Atrodiet maku ar naudu. Tā ir laba zīme, jo daudzi uzskata, ka tādā veidā Visums dod cilvēkam iespēju darīt labu darbu. Ja atstājat maku sev un paņemat tā saturu, tas var piesaistīt problēmas jūsu dzīvē. Populāra gudrība saka, ka svešu ņemt nedrīkst. Maks ir jāatdod īpašniekam.

Atrodiet daudz naudas. Tā gadās, ka persona atrod pienācīgu summu, bet tas nepalīdz viņam atrast īpašnieku, lai gan ir vērts mēģināt. Mūsdienu tehnoloģiju laikmetā jūs varat ievietot reklāmu sociālajos tīklos – tas, kurš zaudēja šo naudu, var būt ļoti priecīgs par jūsu atradumu.

Lai nenoticētu uz vārda, ir nepieciešams klusēt par precīzu summu un banknotēm, lai negodīga persona nepiesavinās jūsu atradumu sev. Ja jūs neatrodat īpašnieku, varat saglabāt naudu, bet jums ir nepieciešama maksimāla sirsnība, spēcīga vēlme palīdzēt tam, kas to patiešām pazaudēja.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

  • <cite class="fn">Сергейx</cite>

    Вы бросите куpить навсегда на утро, если пройдете этот советский курс http://legkivdoh.blogspot.com Не прикладывая усилий, у вас просто исчезнет желание курить! Я курильщик со стажем больше 25 лет и бросал раз 100, но только от этого чувствуется реальный эффект! Уже не курю год и ни разу не тянуло!

  • […] Lasi arī: Ticējumi par atrasto naudu: vai to drīkst pacelt […]

Leave a Comment