Sievietes un veids, kā tās rada laimi

Viņi saka, ka, ja vīrietis izturas pret savu sievieti ar cieņu, tad veiksme no viņa neatkāpjas. Vai jums ir kāda ideja, kāpēc tas notiek?

Sievietes ir radīšanas būtnes. Sieviešu radošā domāšana ir daudzkārt spēcīgāka nekā vīriešu radošā domāšana.

Viņai ir daudz vairāk iespēju un spēju ietekmēt nākotni. Sievietes ne tikai rada savu likteni, bet ir pietiekami spēcīgas, lai ietekmētu sava partnera nākotni.

Kad sieviete jūtas laimīga un apmierināta attiecībās, kurās viņa ir, viņas partneris pēkšņi sāk just zināmas priekšrocības.

LASI ARĪ: Kā piesaistīt pareizās lietas, notikumus un cilvēkus savā dzīvē: 3 efektīvi veidi

Gandrīz visas durvis, pie kurām viņš klauvē, atveras tā, it kā viņam būtu galvenā atslēga, un laba veiksme pavada viņu kā uzticams suns.

Tā kā viņa ir laimīga un apmierināta, viņas iekšējais stāvoklis aktivizē viņas radošās domāšanas spēku, un sieviete svētī savu vīru ar panākumiem un labklājību un piesaista visu un visus savā dzīvē.

Pateicoties sievietei, labklājības, laimes un bagātības plūsma ir vērsta uz vīrieti. Ja sieviete ir neapmierināta, tad destruktīvo spēku plūsma pārceļas uz viņas vīru.

Sieviete ir cieši saistīta ar smalkām enerģijas sfērām. Ja sieviete nav apmierināta ar savu ģimenes dzīvi un viņa nav apmierināta ar savu vīru, viņam būs diezgan grūti gūt panākumus dzīvē, daudzās dzīves jomās, ja ne visās.

Vai jūs zināt, kāpēc gudri vīrieši neekonomē uz dāvanām savām sievām vai draudzenēm, kāpēc viņi cenšas tos pasargāt no nepatīkamā un mēģināt viņas ieskaut tikai ar pozitīvu un laimi?

Tas ir vienkārši. Jo viņi zina, ka apmierināta sieviete ir labklājības un laimes avots visai ģimenei!

avots: esotericblog

Leave a Comment