Top 10 lietas, kurām vajadzētu būt ikvienai, dodoties brīvdienās vasarā

 

1. Jūrnieku stila krekls

Breton-Top (1)

Jau ilgu laiku modē ir jūrnieku stila krekli. Arī šosezon tie ir topā. Veikalos ir pieejams arī diezgan plašs klāsts ar šāda veida krekliem, un ieliekot šādu somā, tu pavisam noteikti būsi trāpījusi desmitniekā!

 

2. Maza somiņa

New-Look-Saddle-Bag

 

Ceļojuma laikā šāda somiņa, kurā vari ielikt mobilo telefonu un maku, ir viss ,kas vajadzīgs, turklāt šāda somiņa neaizņem daudz vietas un dodoties pastaigā būs daudz ērtāka par lielu rokas somu. Ieliekot šo ceļojuma somā būsi nošāvusi divus zaķus ar vienu šāvienu.

 

3. Saulesbrilles

ASOS-sunglasses

 

Vienmēr saulesbrilles ir bijis vajadzīgs un noderīgs aksesuārs. Šovasar joprojām modē ir saulesbrilles ar leoparda rakstu un mazliet neierastu formu. Protams, pastāv iespējamība, ka tev šāda sila saulesbrilles nepiesttāvēs, bet noteikti tavā īpašumā ir kādas tieši tev piemērotas, tāpēc neaizmirsti tās paņemt līdzi.

 

4. Džinsa šorti

RI-shorts

 

Noteikti neaizmirsti šortu. Līdzīgi kā ar jūrnieku stila kreklu un leoparda raksta saulesbrillēm, arī džinsa šorti ar augsto jostas vietu joprojām ir aktuāli arī šovasar. Šādi šorti būs ne tikai ērti , bet arī slaidinās un izcels tavu augumu.

 

5. Klasisks T-krekls

George-t-shirt

 

T-krekls ir lieta ar kuru tu nekad nenošausi greizi, un tas noderēs tev gan saulainās, gan lietainās dienās, turklāt tas noteikti ies klāt  gan pie šortiem, gan biksēm.

 

6. Džinsa jaka

topshop-denim-jacket

 

Džinsa jakas vienmēr ir bijušas modē un izskatās labi gandrīz pie visa. Turklāt tā ir ļoti praktiska un piemērota brīvdienu stilam.

 

7.  Peldkostīms

2d74b0f0fea8b4f08e8ea73b97332807

 

Visticamāk tu vēlēsies arī nopeldēties, ja būs tāda iespēja, tāpēc noteikti līdzi jāņem peldkostīms, taču atceries, ja vēlies izskatīties labi, tad peldkostīmam noteikti jābūt piemērotam tava auguma tipam.

 

8. Platformas kurpes

top 10 lietas

Šovasar izteikti modē ir šādas platformas kurpes. Tās ir ērtas un veikalos tiešām ir liela izvēle, dažādu platformu augstumu un veidu. Turklāt tās ļoti labi izskatīsies gan pie kleitas, gan pie džinsa biksēm.

 

9. Kleita

top 10 lietas-001

Iespējams būsi pamanījusi, ka šosezon veikalos ir maz svārku, bet daudz vairāk kleitu un šortu. Lūk, obligāti somā ieliec kleitu. Īso vai garo, tas ir pēc tavas pašas gaumes, taču topā šovasar ir kleitas ar ziediem vai dažādiem interesantiem rakstiem.

 

10. Džinsa bikses

damenjeans-jeans-trends-womens-clothing

 

Džinsa bikses noteikti būs noderīgas vēsiem vakariem vai lietainām dienām. Turklāt tev nebūs daudz jādomā par to , ko vilkt klāt, jo, pat uzvelkot vienkāršu T-kreklu kopā ar klasiskām džinsa biksēm, izskatīsies labi.

Leave a Comment