Top-3 zodiaka zīmes, kuras visvairāk iecīnījušas grādīgos dzērienus

Astrologi ir pārliecināti, ka zodiaka zīme var ietekmēt dažādus dzīves aspektus, tostarp noslieci uz pārmērīgu stipro dzērienu lietošanu.

Pastāv pat īpašs reitings ar tiem, kuriem nevajadzētu pārmērīgi lietot grādīgos dzērienus.

Skorpions

Visvairāk stipros dzērienus mīlošo zodiaka zīmju saraksta augšgalā ir Skorpioni. Šie ārēji ļoti stingrie un apņēmīgie cilvēki parasti visu uztver pārāk tuvu sirdij. Un kā sekas – daudzas problēmas “noslīkst” pudelē. Iereibis Skorpions kļūst maigāks un sabiedrisks.

Pietiek pāris mēriņu, un parasti nesabiedriskais Skorpions viegli atbalstīs sarunu un jauki flirtēs. Starp citu, Skorpioni reibumā ļaujas romānam. Atteikties no stiprajiem dzērieniem Skorpionam ir diezgan grūti, tāpēc jācenšas sevi kontrolēt.

Zivis

Otrajā vietā ir Zivis. Un viss tāpēc, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji neprot dzert. Jau pēc pirmās vīna glāzes Zivis var sākt darīt muļķības, un nopietnā reibumā ir spējīgas uz neapdomīgu uzvedību.

Lasi vēl: Kāpēc pirms vārīšanas papriku ievietot verdošā ūdenī: jūs būsiet pārsteigti

Daudzām Zivīm patīk dzert vienatnē, un tas ir tiešs ceļš uz problēmu. Stiprie dzērieni piesaista Zivis kā magnēts. Tiklīdz viņi sāk dzert, viņi nespēj apstāties un ir gatavi “panākt” jebko.

Dvīņi

Jautrie sabiedriskie Dvīņi – jebkuras kompānijas dvēsele, un, kur kompānija – tur arī likstas. Turklāt Dvīņiem patīk spīdēt sabiedrībā, un grādīgie dzērieni veicina atbrīvošanos. Taču kopumā iereibušos un atturīgos Dvīņus var būt grūti atšķirt – viņi var uzvesties pārāk relaksēti, un “zem grāda” saglabāt diezgan pieklājīgu skatu un paškontroli.

Dvīņi sāk daudz dzert, kad viņiem kļūst garlaicīgi. Briesmas Dvīņiem rada viņu divējādā daba, jo pat tad, kad tuvumā nav drauga, vienmēr var iedzert ar savu dubultnieku. Dvīņi paši sev ir lieliska kompānija.

 

Leave a Comment