Prognoze 2023. gada 29. novembrim: Vērsim ir jāuzmanās no viltniekiem, Ūdensvīrs saņems mīlestību!

Auns

Trešdien zvaigznes iesaka izvairīties no cilvēkiem ar “labiem piedāvājumiem”. Bet, ja savā ceļā satiec šādu cilvēku, nesteidzies viņam kaut ko apsolīt. Apsoli padomāt un vākt informāciju, iespējams, ka tikai viņš no tā iegūs, un rezultātā tu nonāksi neapskaužamā situācijā.

Vērsis

Trešdien jebkuri darījumi ir kontrindicēti – risks kļūt par Krā***ku upuri un zaudēt lielu summu vai nonākt parādu verdzībā ir ļoti augsts. Rūpīgi izpētiet ienākošos piedāvājumus un nesteidzieties atbildēt.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada decembrim: sarežģīts un smags periods, neuzticieties pirmajam pretī nācējam!

Lasi arī: Šīm zvaigžņu zīmēm, neaprakstāmi veiksies 2023. gada decembrī! Jūs būsiet īsti laimes luteklīši!

Dvīņi

Šodien atkal ir daudz darāmā, un jums nevajadzētu rīkoties vienam – jums nebūs laika neko darīt. Mobilizējiet savas organizatoriskās prasmes un strādājiet komandā. Un, ja jums nepieciešama papildu palīdzība vai padoms, nevilcinieties sazināties ar tiem, kas var sniegt palīdzību, netērējiet savu laiku.

Vēzis

Šodien tu esi lēns un izklaidīgs, bet tikmēr lietas negaida. Iespējams, pieļausi kļūdas, kuru labošana prasīs daudz laika un pūļu. Diena būs nogurdinoša, un zvaigznes iesaka pirms gulētiešanas noteikti pastaigāties, lai atpūstos un atbrīvotos no stresa.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment