Top-8 produkti, kas palielina libido

  1. Sparģeļi

2

XV gadsimtā sparģeļu interesantajām īpašībām pievēra uzmanību arābu gudrinieki un pat piešķīra šī auga aprakstam goda vietu seksuālās mākslas instrukcijā, kas saucās “tīkami smaržojošs dārzs” .

Visticamāk, sākotnēji sparģeļi tur nokļuva savas kociņveida formas dēļ, kas ar kaut ko atgādina viduslaiku speciālistiem fallisko. Šis maģiskais augs satur E vitamīnu , kas pēc Marlou viedokļa aktīvi ietekmē libido. Bez tam sparģeļi -viens no folijskābes dabiskajiem pamata avotiem , kas paaugstina histamīna saturu organismā. Histamīns- dzimumhormons, kas atbild par orgasma kvalitāti.

2.Avokado

3

Avokado kā afrodiziaku cienīja acteki, kas arī deva nosaukumu šim auglim. Actekiem avokado stabili asociējās ar vīriešu oliņu formu.

No zinātnes viedokļa,  šo augli var pieskaitīt produktiem, kas pastiprina seksuālo enerģiju, pateicoties E vitamīna saturam. E vitamīns spēj izstrādāt testoteronu un estrogēnu , kas svarīgs dzimumtieksmei.

  1. Mandeles

4

Ār*ti rekomendē sievietēm izmantot pārtikā mandeles, kā vispārīgi palīdzošs līdzeklis profilaksei un neauglības ārstēšanai. Ar savām ārstnieciskajām īpašībām mandeles satur daudz veselīgu tauku.

Pēdējie pētījumi pierādījuši, ka izņemot visu pārējo, mandeles palielina spermatozoīdu skaitu. Senajos laikos mandeles uzskatīja par auglības un fertilitātes simbolu. Daudzi uzskata, ka saldā mandeļu smarža spēj atmodināt sieviešu seksualitāti.

  1. Banāns

5

Banāns, pirmkārt, iekļuvis afrodiziaku kategorijā tāpat pateicoties savai pikantajai formai. Libido paaugstināšanas funkciju veic kālijs un B vitamīns, kas nepieciešami dzimumhormonu ražošanai. Bromelaīna ferments kalpo kā vīriešu dzimumtieksmes pastiprinātājs.

  1. Čillī pipari

6

Vielas, ko satur čillī pipars, paaugstina As**sspiedienu, uzlabo As**s cirkulāciju un stimulē nervu galus. As**is pieplūst dzimumorgāniem un rada seksuālu tieksmi. Dažās dienvidu valstīs ēdienkartēs uzsvaru liek uz ēdieniem, kuri satur šo aso piparu

  1. Šokolāde

7

Šokolāde- visiem zināms afrodiziaks, kas pie reizes arī paaugstina kopējo garastāvokli. Kakao satur veselīgu aminoskābi, kas saucās triptofāns, kas spēj ražot seratonīnu- hormons, kas atbildīgs par laimes sajūtu.

Bez tam, kakao satur feniletilamīnu- uzbudinoša viela, līdzīga hormonam, kas sekretējas smadzenēs, kad cilvēks izjūt mīlestības tieksmi.

Nav obligāti jāapēd 6 rūgtās šokolādes tāfelītes, lai tas nostrādātu kā afrodiziaks. Mūsu smadzenes tik stabili asociē šokolādi ar seksuālām sajūtām, ka šajā gadījumā visbiežāk darbojas placebo efekts.

7.Vīģes

8

Leģenda vēsta, ka vīģes bijušas kleopatras mīļākie augļi tieši savu intīmo īpašību dēļ. Marlou apgalvo, ka mēs zemapziņā saistām vīģes koku ar kailumu, bet to augļus- ar dzimumorgāniem.

  1. Medus

9

Šis saldais, staipīgais nektārs bagāts ar B vitamīnu, kas provocē testoterona un bora izstrādi, kas palīdz mūsu ķermenim metabolizēt estrogēnu.

Lai arī: 15 ikdienas paradumi, lai uzlabotu libido

Nosaukums “medus mēnesis” parādījās vēl V gadsimtā mūsu ērā. Pēc tradīcijas jaunlaulātajiem mēneša garumā pēc kāzām bija regulāri jādzer alkoholisku dzērienu uz medus bāzes, kas palīdzēja tiem pierast gultā.

Avots: www.pixy.ru

COMMENTS

Leave a Comment