Šī recepte man jau topā ir 20 gadus un ne mirkli nenožēloju, ka gatavoju to! Iesaku pilnīgi visām sievietēm pagatavot!
Lasi vēl: Vienības karogu brauciens pulcē rekordlielu – 3000 dalībnieku skaitu
kefīrs — 1 glāze;
cukurs — 1 glāze;
olas — 2 gab;
mīļākais ievārījums — 1 glāze;
soda — 2 tējk.;
milti — 2 glāzes.
Krēms tortei:
krējums — 2 glāzes;
pūdercukurs — 0,5-1 glāzes.
Pagatavošana:
Lasi vēl: Uz Daugavpils šosejas vairākos posmos notiek ceļa remontdarbi
No sākuma olas sajauciet ar cukuru līdz viendabīgai masai. Pievienojiet miltus, sodu un kefīru. Visu kārtīgi samaisiet. Sadaliet mīklu divās daļās un izcepiet līdz daļējai gatavībai.
Cepeškrāsnī temperatūru turiet 180 grādus. Ar diega palīdzību sadaliet mīklu uz pusēm. Beigās jāsanāk 4 kūkas daļām. Es atzīšos, ka izmantoju tikai divas daļas, jo patīk kad biskvīts ir biezs.
Kamēr cepjās biskvīts līdz gatavībai, pagatavosim krēmu – krējumu sajauciet kopā ar pūdercukuru. Daudzums atkarīgs no jūsu pašu gaumes.
Gatavo mīklu kārtīgi apsmērējiet ar krēmu un lieciet iekšā ledusskapī. Dekorēt varat ar visu kas ienāk prātā, pēc jūsu gaumes.
Labu apetīti!
Avots: revolucija.eu