Trakas idejas, kas ienāk prātā Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Lauva.  Lauvas pēc būtības ir līderi, kuriem vienmēr un visur jābūt uzmanības centrā. Un, ja jums ir jādejo bārā, viņi to darīs bez īpašas domāšanas. Viņi ir karaļi it visā, tāpēc, lai sasniegtu to, ko vēlas, viņi ir gatavi uz jebkuriem trakiem darbiem. Galvenais ir savākt ap sevi lielu svītu.

Jaunava. Jaunavas ir ļoti gudri un saprātīgi cilvēki, un viņu galvās reti ienāk trakas idejas. Bet tā tas tikai šķiet. Lielākoties šīs Zīmes pārstāvji ir apsēsti ar darbu (sevišķi, ja par to labi maksā). Viņi strādā ar maniakālu impulsu un iet uz mērķi ar nenormālu neatlaidību, aizslaucot visu savā ceļā, pat ja neviens viņiem par to nejautāja.

Svari.  Cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes, visticamāk, dara apzinātas lietas. Bet viņiem ir arī sava daļa ārprāta. Svari ir īsti perfekcionisti. Ja viņi zaudēs iekšējo harmoniju, ja viņi neievēro mierīgumu dzīvē, tad viņi ar savu provokatīvo uzvedību satricinās pasauli un visu apkārtējo. Viņi izaicinās dzīvi, dosies uz to, ko neviens cits neuzdrošinās, un viss, lai nonāktu harmonijā ar sevi.

Skorpions. Aizvainot neaizsargātos Skorpionus ir vieglāk nekā jebkad agrāk. Viņi ir ļoti paškritiski, tāpēc kaut ko traku izdarīt viņiem ir diezgan grūti. Taču tieši paškritika viņus parasti dzen uz neparastām darbībām un dīvainām domām. Skorpioni var tik ļoti aizrauties ar sevis šaustīšanu, ka galu galā izdara kaut ko traku un atsvešina savus tuvākos.

Strēlnieks.  Visneloģiskākie zvaigžņu apļa pārstāvji. No malas var nopietni domāt, ka viņi tiešām ir traki, jo daudzas viņu darbības nav izskaidrojamas. Strēlnieki absolūti neprot kontrolēt sevi un savas domas. Tie ir ideoloģiski cilvēki: jebkura doma, kas ienāk prātā, ir steidzami jāīsteno, un tāpēc viņi ir gatavi jebkādiem lēmumiem.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: daži no jums saskarsies ar grūtībām realizēt savu potenciālu!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: dažiem vajadzēs būt gataviem aprakt savas bailes, lai neciestu zaudējumus

Mežāzis. Mežāži ierobežo sevi, stingri ticot, ka pastāv tikai viņu pasaules uzskats. Jebkuras darbības, kas neietilpst viņu  dzīves plānā, tiek izspiestas pašā sākumā. Pilnīga kontrole attiecas uz visiem apkārtējiem cilvēkiem, kas izraisa pārpratumus.

Ūdensvīrs. Šīs zīmes pārstāvjiem ir daudz iemeslu uzvesties neprātīgi, par to liecina viņu raksturs. Šie cilvēki, guļot pie televizora, nepārtraukti izplūst trakas idejas par pasaules atjaunošanu un neiespējamu plānu veidošanu. Taču Ūdensvīriem nekad nav pietiekami daudz spēka reālām darbībām, tāpēc viņu neprāts tiek uztverts vienkārši kā salda ekscentriskums.

Zivis.  Ar Zivīm ir ērti būt, tās ir atvērtas un lieliski spēj radīt komfortu sev apkārt. Bet laime turpinās tik ilgi, kamēr Zivis ir izdevīga un patīkama. Viņi patiesi tic, ka visi par viņiem rūpējas (tas, protams, tā nav), un, saskaroties ar vienaldzību, viņi slēpjas mājās un sāk kārtot savas sūdzības un izdomāt plānus briesmīgai un ļoti skaistai atriebībai.

Trakas idejas mudina cilvēkus uz neparastām un bieži vien neparedzamām lietām. Ir naivi uzskatīt, ka pasaule ir sadalīta vājprātīgos un kārtības uzturētājos. Mēs visi esam ieguvuši dažādas dīvainības no zvaigznēm, tikai kāds tās ignorē, un kurš strādā pie sevis un pārvērš trūkumus par tikumiem.

Leave a Comment