Trakums! Meitenei ir paniskas bailes no tualetes. traģ**ks iznākums!

Britu jaunietes neparastā fobija ir atņēmusi viņai dzīvību. Viņas vecums bija tikai 16 gadi, bet, kā ārsti apgalvo, tad viņa aptuveni 8 nedēļas nebija iztīrījusi zarnu traktu. Tas noveda viņas organismu līdz ievērojamām problēmām, kas beidzās ar sirdstrieku.

Meitenei bija radies konstants aizcietējums, kas radīja orgānu uzblīšanu un pārpildīšanos. Krūšu kurvis tika saspiests, kad vairs orgāni nespēja pienācīgi funkcionēt. Autopsijā atklājās masīvs resnās zarnas uzblīdums.

Ār*ts stāsta: “Tas bija kaut kas tāds, ko es nekad savā mūžā nebiju redzējis. Tas bija dramatiski.” Emīlijai bija autisma pazīmes un jau šajā vecumā bija gara medicīniskā vēsture, kurā tika reģistrēta izkārnījumu ieturēšana jau no agras bērnības.

Emīlijas māte apgalvo, ka bija lūgusies meitai, lai aizdodas uz Slim**cas medicīniskajiem izmeklējumiem, bet meita esot atteikusies. Ģimenes ārsts izrakstīja meitenei caurejas zāles, bet tas bija viss ko viņš izdarīja. Viņš pat neaptaustīja vēdera dobumu.

Mediķi, kuri atsaucās uz zvanu pēc palīdzības naktī pirms viņas Nā*es, ieradās un atrada meiteni ar milzīgi uzblīdušu vēderu. Tas bija otrais zvans mediķiem no Emīlijas vecākiem tajā naktī.

Kāds cits ārsts tomēr apgalvo, ka tas ļoti iespējams nav radījis meitenes nāvi. Visticamāk, ka viņai jau ir bijusi sirds aritmija vai kāda cita kaite.

Avots: foxnews.com

Leave a Comment