Kāds ir jūsus viedoklis šajā situācijā? Vīrs pasaka, ka sieva ir pārāk resna, lai viņu iekārotu

urzula cover

Izmēram ir nozīme! To var attiecināt kā uz sievietēm, tā uz vīriešiem. Sabiedrībā daudz vairāk tiek vērsta uzmanība uz izskatu un kā to mīlēt un visbiežāk mazajos rāmjos tiek ieliktas tieši sievietes.

Patiess stāsts no kādas sievietes, kura ir laimīgi precējusies jau 12 gadus. Dāvājusi savam vīram 3 žiperīgus dēlus, bet mīlas kaisle ir gandrīz pavisam nodzisusi. Viņa ir pārtapusi no smalkas brunetītes, līdz lielai mammai. Kā viņa ar to sadzīvo?

Urzula sēdēja uz dīvāna ar savu vīru. Katrs savā galā. Vīrs bija ieurbies sava telefona ekrānā, bet Urzula truli skatījās TV, kurā rādija ainu, kad divi mīlnieki ir tik ļoti iekarsuši viens pēc otra, ka pat nav spējīgi nokļūt līdz guļamistabai.

Lai uzzinātu vairāk par sievietes cīņu ar kilogramiem, šķir nākamo lapu!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sisidra</cite>

    Nu viss ok,saprotams,tik vai pats spogulī neskatās? kapēc vainu meklēt tikai sievā?

    • <cite class="fn">skudra</cite>

      Vo,vo,pats pēc buļļa izskatās,bet sieva neapmierina! Normāls,MĪLOŠS vīrietis iekāro savu sievieti arī pēc tam,tad viņa vairs nav tieva!

  • <cite class="fn">aina</cite>

    Tas gan-sevi neredz.Vīrietis taču var atļauties rukša seju un dubultzodu un alusvēderu,ka neredz,kas apakšā notiek,jo lūk-viņš taču ir vīrietis…

  • <cite class="fn">Sise</cite>

    Un pats vīrs jau vienkārši ar “smagiem kauliem”?

  • <cite class="fn">Buma</cite>

    Sievietes ir daiļais dzimums! Kāpēc?! Atbildi jūs ziniet! Kad vīrietim 10 kg par daudz- nekas traks, bet kad sievietei – tas ir pretīgi.

    • <cite class="fn">es</cite>

      Neviena,sevi mīloša sieviete,arī necietīs centneru uz sevis,un ,ja vēl katru otro vakaru smird pēc aliņa…Daiļais dzimums jā,bet dēļ tēviņa jau nav jāiet uzkārties.

  • <cite class="fn">Laura Petunova</cite>

    ja miletu,tad svaram nozimes nebutu.!!!!

    • <cite class="fn">Laura Čakle</cite>

      Nepiekrītu. Vīrietim pavisam cilvēcīgi taču var labāk patikt sava sieviete, kad viņa ir slaidāka!? Viņš to godīgi arī pateica: “LABĀK tu man patiki, kad biji tievāka.” nevis, ka tagad vairs viņu nemīl un nemaz neiekāro. Es mīlētu savu vīru, ja viņš pieņemtos svarā, bet tas nenozīmē, ka es viņu vairāk iekārotu… Iekārot, tas savā ziņā ir arī cienīt par to, ka uztur, ne tikai savu dvēseli, bet arī miesu veselīgā formā. Visi runā par pareizu un pozitīvu domāšanu, bet savā ķermenī grūž taukus un neuztur fiziskās aktivitātes. Kā lai tādu cilvēku ciena un iekāro, kas pats sevi neciena?

      • <cite class="fn">Ingrida Petrova</cite>

        tu domaa, ka cilveeks, kas gruuzh taukus, sevi neciena? Tieshi otraadies, ja es sev liegtu kautko-piemeeram eest kautko garshiigu- shokolaades,shashlikus utt, tad gan es sevi necieniitu.Es sevi miilu, taapec arii neko sev neliedzu.Un ja kaads praatveeders jeb alusveders, jeb kaads cits gudrinieks mani neciena tikai taapeec, ka 40 gados es vairs neizskatos taa kaa 18, tad droshi lai iet ieskrieties.

      • <cite class="fn">Larisa</cite>

        Daudzi cilvēki pienemas svarā ne tikai ēdiena dēļ,bet arī veselības problēmu dēļ un arī psiholoģisko problēmu dēļ. Tāpēc ne vienmēr visu var attiecināt tikai uz ēšanu…

    • <cite class="fn">Solvita</cite>

      Nepiekrītu.
      Izskatam ir nozīme.
      Mēs katrs izvēlamies partneri pēc saviem kritērijiem vienam tievas, otram formīgas, trešajam resnas un tas ir normāli.
      Turpretī vīrietis precēja slaidu tas nozīmē, ka resnas nav viņam pievilcīgas. Tāpēc nevajag viņu par to nosodīt, ka viņš viņu negrib.
      Vainīga ir tikai un vienīgi pati.
      Sievietei ir jārūpējas par savu ķermeni, nevis jārij kā cūkai. Domā ja esmu precēta un ir bērni tad var pārvērsties par putna biedēkli?
      Ja vīrietim patiktu resnas tad tādu arī precētu.

      • <cite class="fn">Larisa</cite>

        Manuprāt,berniem nākot pasaulē,arī sieviete mainās,un tas arī vīrietim būtu jāsaprot. Sievietes sevi upurē daudz kam,bet neviena sieviete nav pelnījusi būt kajslauķa vietā. Ja apprecēji-tad arī sargā un mīli,neviens ar gadiem skaistāks nepaliek un ir dumji nosodīt tikai sievieti. Galu galā ar to ir jasadzīvo,arī ar mums pašiem tā var būt-šodien slaida-rit-apaļiga.

        • <cite class="fn">Sed</cite>

          Un ko tagad, visu atlikušo mūžu nest to krustu? Ja sieviete vīru mīlētu un viņai sekss būtu svarīgs, taad neuzēstu tos kilogramus. Saprotu, bērni, jārūpējās, bet par sevi arī jārūpējās.

  • <cite class="fn">sanny</cite>

    Tagad jau ta ir vairums RESNO viriesu uzskats,ka vini pasi ir perfekti un velas tikai slaidas sievietes,bet pasi savu kranu pari vederam nevar saskatit…

  • <cite class="fn">Signe Ķīvīte</cite>

    Varētu padomāt,ka pats baigais modelis.

  • <cite class="fn">Ingrida Erkmane</cite>

    Vajag palīdzēt savai sieviņai.Ar personīgo piemēru.Kopā ir vieglāk un jautrāk.Tad nebūs aizvainojuma un rijīga stresa.Visu var ja grib!

  • <cite class="fn">Solvita</cite>

    Mīļās sievietes vai jūs savas drēbes arī nemazgājat, negludināt?? Lai tās izskatītos labi. Jūs tak nesajūsminātos par lupatu!
    Tas pats ir ar augumu.
    Kāpēc jūs domājat, ka ja esat precētas tad tikai bērni un nemērīga rīšana ir viss kas jums ir darāms??!
    Par savu izskatu ir jārūpējas.
    Ja sieva būtu pieņēmusies pāris kg tad tāda problēma nebūtu.
    Bet vai pati spogulī skatās es to nosauktu par resnu tauku blāķi. Un šeit nav par ko vīrietim pārmest, kā tikai savam slinkumam un sliktai redzei.
    Ja vīrietis gribētu dzīvot ar resnu viņš tādu arī būtu precējis.
    Vai par to nekad neiedomājieties?????
    Tad kāpēc pārmetiet vīrietim???
    Katra sev pajautājiet:- vai man liktos pievilcīgs vīrietis kurš pieņemtos svarā 3x ? Nez vai.
    Vismaz man nē, jo resni tauku blāķi man izsauc riebumu nevis pikantas fantāzijas.

    • <cite class="fn">Sintija</cite>

      tumsonība:D kādēļ visas kārnās uzskata,ka resnās nenormāli rij:D zinu desmitiem resnas sievietes,kas ēd kā cāļi un tāpat ir resnas…..

  • <cite class="fn">Jānis</cite>

    arī mana sieva pēc mazajiem pieņēmās krietni svarā un vēders vairs nav kā bungas,bet es viņu nemīlu mazāk-viņa man dāvāja divus brīnišķīgus bērnus.Skatoties uz sievas strijaino vēderu-atceros,tur tak bija iekšā mans 5 kilogramīgais puika….Un tiešām sieviete nekļūst resna no tā ,ka daudz ēd:D Manējā ēd ļoti maz-es nosprāgtu badā,ja ēstu tik maz:D

  • <cite class="fn">rasma</cite>

    Ar steigu jānomaina vīrs!

  • <cite class="fn">Gerda</cite>

    Šeit nav viennozīmīgas atbildes… Ir 2 gadījumi- 1.Sievietei ir kāda veselības problēmas vai hormonālās pārmaiņas pēc bērniem, kad kļūt atkal slaidai kā jaunībā, pirms bērnu dzimšanas in praktiski neiespējami, kaut arī cenšās visādi. Ja šeit ir šāds gadījums, tad vīram MILZĪGS fui! Viņam tieši būtu jāatbalsta sieva, kas dāvājusi viņam 3 bērnus un ziedojusi viņiem savu augumu. BET ir otrs gadījums, kad sievietes pamatīgi palaižas. Gredzens pirkstā, viss, varam vairs nerūpēties par savu izskatu. Halāts, čibiņas, ziemas riepa un dzīvojam. Un tas otrs variants īstenībā ir ļooooooti raksturīgs mūsdienu vīriešiem… 😉 Pat īstenībā neprecētiem. Pludmalē, par to var pārliecināties. Jauni puiši, bet jau tādu puzu palaiduši, ka žēl skatīties…

Leave a Comment