“Tu esi nepatīkams suns, no tevis ir gan spalvas, gan smaka”, sacīja saimniece. “Kaut tu aizvāktos un neatgrieztos”

Pensionāre viņam pastāstīja, ka sieviete grasījusies doties pie savas māsas Aizbaikālā. “Un visticamāk Ļena neatgriezīsies. Viņa sacīja, ka pārdod dzīvokli un ir jau atradusi pircēju”, – sacīja Zinaīda Prokofjevna.

“Bet kā ar suni?” – brīnījās puisis. Dāma rozā halātā tikai paraustīja plecus un aizvēra durvis. “Skaidrs. Tu, Neija, nevienam neesi vajadzīga”, – nopūtās Dans, skatoties uz suni.

Jaunais puisis īrēja dzīvokli. Saimniece viņam aizliedza turēt dzīvniekus. Tāpēc atstāt suni sev viņš nevarēja. Viņš apzvanīja vairākas dzīvnieku patversmes. Bet viņas visas bija pārpildītas un nevarēja uzņemt Neiju. Tad puisis pazvanīja savai dzīvokļa saimniecei un paziņoja, ka steidzami izvāksies.

“Kāpēc tik steidzīgi?” – interesējās dzīvokļa saimniece. Dans izstāstīja stāstu par Neiju un to, ka vēlas suni atstāt sev.

Lasi arī: “Slavenā tēta kopijas!” 39 gadus vecais Mihails Galustjans parādījis savas paaugušās meitas

Pāris sekundes saimniece klusēja. “Labi, Dan, paliec. Bet, ja ar dzīvokli kaut kas notiks, remonts būs uz tava rēķina”, – nopietnā balsī sacīja dzīvokļa saimniece.

Jaunais puisis pasmaidīja un piekrita. Pēc tam, kad puisis nolika telefonu un apskāva suni, Neija saprata, ka tagad viņai ir jauns saimnieks.

COMMENTS

Leave a Comment