Tu neticēsi, kas notika ar šīs sievietes piepumpēto dibenu

Daudzi cilvēki mūsdienās ir gatavi gulties zem skalpeļa un samaksāt jebkādu astronomisku summu, lai tikai nonāktu procedūrā pie plastiskā ķirurga un taptu “skaists”. Jauna sieviete, 27 gadus veca, Bostonā, Sāra Beuford bija arī viens no šāda tipa cilvēkiem.

Viņa bija drosmīgi gūlusies zem skalpeļa, lai iegūtu savu sapņu sēžamvietu. Tomēr, ne viss gāja tik gludi, kad Sāra ar savu draudzeni devās uz sporta zāli, lai izpildītu pietupienus. Šķiet, ka viņa vienā brīdī pārcentās, jo bija dzirdams skaļš blīkšķis. Īsi pēc tam Sāra gulēja uz zemes, mokoties sāpēs, saķērusi savu sēžamvietu un kliedzot :”Āāā! Man vairs nav dibena! Man vairs nav dibena!”

butt1

 

 

Kamēr ieradās mediķi, sporta zāles darbinieki centās palīdzēt, kuri pēc tam apliecināja, ka liels laukums grīdas bija noklāts ar asinīm un kaut kādu šķidrumu. Toties viņas draudzene stāsta, ka Sāra vienmēr ir bijusi tāda tipa meitene, kura kāro pēc nedalītas puišu uzmanības. Viņa vienmēr izrādīja savu sēžamvietu sporta zālē.

Sāra izdzīvos, bet nu viņai ir pamatīgas Vese***as problēmas, jo sprādziens bojāja viņas taisno un resno zarnu. Nu viņai ir jāveic pavisam citāda veida operācijas, jo viņa pat nav spējīga apsēsties un pati, dabīgā veidā izdalīt izkārnījumus no organisma. Vēlāk atklājās, ka Sāra bija veikusi sēžamvietas palielināšanas procedūru nelicencētā kl**ikā.

Avots: trendingstylist.com

COMMENTS

Leave a Comment