Tu neticēsi, kas visām šīm sievietēm ir kopīgs! Vai tu vari uzminēt?

Visas šīs sievietes sver 70 kg!

Šajās fotogrāfijās viņas parāda savus augumus visā to krāšņumā, lai atklātu, cik atšķirīgas var būt sievietes, kurām ir vienāds svars.

Problēmu pamatā bija alkohols.

Džo Morisa, 44, augums – 1,82 m, izmērs – 36/38.

6

Pirms gada viņai bija 42. izmērs. Tad viņa pārstāja lietot alkoholu, un liekais svars vienkārši pazuda. Džo tagad var nēsāt par vairākiem izmēriem mazāku apģērbu, jo viņa zaudēja vairāk nekā 6 kg.

“Viss sākās, kad 2015. gada janvārī es pārstāju lietot alkoholu. Uzlabojās garastāvoklis, man bija vairāk enerģijas, kā arī labāks miegs un varēju skaidrāk domāt,” viņa stāsta.

“Jau ilgu laiku mēģināju atradināties no cukura, bet man ir tāds darbs, kas iekļauj daudz sabiedrisku pasākumu. Tāpēc alkohols kļuva par ikdienu, un vēl sliktāk – es dzēru pārsvarā šampanieti un vīnu, kur ir daudz cukura.”

Tagad Džo vēders ir kļuvis plakans, bet agrāk pat 10 jūdžu skrējieni nepalīdzēja atbrīvoties no “vīna vidukļa”. Kopš svara zaudēšanas viņa ir nomainījusi lielāko daļu garderobes un izmetusi visas vecās drēbes.

Bekija Stenlija, 36, augums – 1,54 m, izmērs – 42/44. Bekijai ir četrus mēnešus veca meitiņa, un viņa šobrīd ir bērna kopšanas atvaļinājumā

7

Bekija stāsta, ka vēlētos, lai svars būtu mazāks par 70kg, viņai šķiet, ka liekais svars pārsniedz 10 kg. Agrāk Bekija svēra tikai 50 kg. Tobrīd viņa nebija apmierināta ar dzīvi, jo daudz smēķēja un ēda neveselīgu pārtiku. Tad viņa satika topošo vīru Benu, un svars sāka pieaugt. Bekija atzīst, ka laime nenāk par labu viduklim.

“Pirms es paliku stāvoklī, es svēru 63 kg un vēlējos ievērot diētu, lai mēs ar Benu varētu veikt mākslīgo apaugļošanu. Man bija divi spontānie aborti, un es zināju, ka liekais svars var ietekmēt to, cik veiksmīga būs mākslīgā apaugļošana. Tad brīnumainā kārtā es paliku stāvoklī dabiskā ceļā. Mēs esam ļoti laimīgi, bet mani uztrauc liekais svars un es nejūtos ērti.”

Pēc ķeizargrieziena viņa joprojām jūt sāpes, tāpēc nevar sportot, un viņai arī nav spēka.

Džemma Giša, 42, augums 1,75 m, izmērs – 38/40

8

Divu bērnu māte stāsta, ka viņa ir slaidāka nekā jebkad agrāk. Pirms tam viņai vienmēr ir bijis liekais svars, sasniedzot pat 100 kg un 48. izmēru.

Viņa izlēma mainīt dzīvi, kad savā 30. dzimšanas dienā kopā ar vīru devās ceļojumā, un kāds viņu apsveica ar gaidāmo mazuli, bet viņa nebija stāvoklī. Pārrodoties mājās, viņa pieteicās svara vērotājos un rezultātā zaudēja 19 kg, bet tad palika stāvoklī, un svars atkal pieauga. 18 mēnešus pēc dēla piedzimšanas viņa sasniedza cerēto rezultātu. Kopumā viņa zaudēja 30 kg un jau sešus gadus svars ir nemainīgs – 70 kg.

 

Nikola Gauena, 51, augums – 1,58 m, izmērs – 40/42 ķermeņa augšdaļā, bet 46 apakšā

9

Viņa atzīst, ka, ja katru gadu nepiedalītos kūku cepšanas konkursos, tad noteikti būtu tievāka. Viņas vājība ir kārais zobs.

Nikola stāsta, ka svars nepārtraukti mainās, bet viņa vēlētos nomest kādus 6 kg. Tomēr, kļūstot vecākai, ir daudz grūtāk nomest svaru. Viņa ievēroja GI jeb glikēmiskā indeksa diētu, ēdot veselīgu pārtiku un regulējot cukura līmeni asinīs, un rezultātā zaudēja vairāk nekā 12 kg.

Agrāk liekais svars radīja muguras un gurnu problēmas, tāpēc uzlabojums ir jūtams. Nikola atklāj, ka vēlētos arī vingrot, bet tas ir grūti. 30 gadu vecumā viņa nokrita no zirga un vairāk nekā 18 mēnešus nenojauta, ka ir ieplaisājis mugurkauls, tāpēc tagad viņa ir spiesta pārvietoties ar spieķa palīdzību.

Arī iepirkšanās sagādā problēmas. Ja svars ir vidējais valstī, tad viņas figūra gan tāda nav. Nikola atzīst, ka apģērbs, šķiet, ir paredzēts tikai slaidām un garām sievietēm, bet viņai ir tipiska bumbiera veida figūra. Bikses vienmēr ir pārāk garas vai arī viduklī tās ir pārāk ciešas. Viņai vienmēr nākas arī uzlocīt kreklu un jaku piedurknes.

Vikija Artura, 51, augums – 1,52 m, izmērs – 44 ķermeņa augšdaļā un 42 apakšā

10

Mazā auguma dēļ pāris kilogrami vairāk vai mazāk vienmēr rada jūtamu atšķirību. Vikija stāsta, ka 71 kg ir pārāk daudz, un viņa jūtas vislabāk ar 64 kg svaru, bet to ir grūti saglabāt.

Arī pusaudzes gados viņai bija pilnīgas formas. Lai arī Vikija vēlētos slaidāku vidukli, viņai patīk, ka figūra ir sievišķīga.

Pēc otrās meitas piedzimšanas viņas svars pieauga tieši ķermeņa augšdaļā, un tas sagādāja grūtības atrast piemērotas drēbes.

Tomēr Vikija ir apmierināta ar savām sievišķīgajām aprisēm. Lai arī būtu ieteicams nomest pāris kilogramus, viņa cenšas uzturēt sevi formā, ēst veselīgu pārtiku un pēc iespējas mazāk lietot alkoholu.

Keitija Londa, 41, augums – 1,65 m, izmērs – 40/42

11

Viņa apzinās, ka varētu būt tievāka, ja vēlētos, bet Keitijai patīk vakariņot ārpus mājas un arī izbaudīt kādu dzērienu, un viņa ir apmierināta ar savu svaru.

Agrāk viņa svēra 63 kg, bet tas bija saspringts laiks, un, tiklīdz viņa jutās labāk, tā sāka pieaugt svars.

  1. gadā svars nemanot bija pieaudzis līdz pat 80 kg, un drēbes sāka kļūt pārāk šauras. Tāpēc Keitija izlēma, ka jāsāk ievērot diēta.

Svars ir nedaudz par lielu, bet es mīlu savu ķermeni

Lusinda Šārpa, 29, augums  – 1,75 m, izmērs – 38/40

12

Lusinda stāsta, ka viņai patīk savs augums – garās kājas, normāla izmēra gurni un krūtis. Tomēr viņa atzīst, ka svars ir nedaudz par lielu, bet tas viņu neuztrauc. Lusinda vienmēr nav bijusi tik slaida. Studiju laikā viņa svēra 87 kg, bet mazākais svars ir bijis 63 kg.

Vislabāk viņa jūtas ar 67 kg svaru, kādu sasniedza uzreiz pēc tam, kad pārstāja barot bērnu ar krūti.

Kopš tā laika svars ir gan pieaudzis, gan mazinājies. Viņa stāsta, ka ir izmēģinājusi visas iespējamās diētas, un par vislabāko atzīst diētas ar zemu ogļhidrātu daudzumu. Garā auguma dēļ apkārtējie nemaz nepamana, ka viņai ir liekais svars.

Iespējams, ka liekais svars rodas stresa ietekmē. Lusinda atklāj, ka visas viņas paziņas vienmēr ievēro diētu, bet viņai pietiek ar to, ka visa diena jāpavada uz kājām un jāpieskata dēls, un tas palīdz uzturēt sevi formā.

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment