Tu neticēsi, ko tagad dara sieviete, kuras seju izpostīja skābe!

Šobrīd Rešma cieš no vairākiem apdegumiem un sakropļojumiem, tāpat viņai būs nepieciešama plastiskā operācija, lai atjaunotu muskuļus mutes rajonā.

Lai arī Rešmas gadījums ir ļoti briesmīgs un šķiet rets, tomēr Indijā gada laikā notiek aptuveni 1 000 šādi uzbrukumi, un 90% šo notikumu upuri ir sievietes. Visizplatītākais motīvs? Vīrietis, kurš meklē atriebību sievietei, kura ir atraidījusi viņa bildinājumu vai arī seksuālos piedāvājumus.

Lai arī Indija ir ieviesusi stingrākus sodus attiecībā uz skābju uzbrukumiem, tik un tā ir diezgan viegli skābi iegūt savā īpašumā.

Tu neticēsi, bet Rešma tagad veido skaistumkopšanas padomu video, lai pievērstu pēc iespējas vairāk uzmanības šai problēmai Indijā.

Ļoti optimistiskā balsī Rešma dod padomus skatītājām par to, ka lūpas var kopt ar zobu birstes palīdzību, viņa iesaka lietot lūpu balzamu, lai lūpas būtu mitras, kā arī lietot lūpu zīmuli, lai tās iegūtu pilnīgāku formu. Tomēr tajā pašā laikā viņa atgādina katram skatītājam, ka Indijā tikpat viegli, kā iegādāties šādus skaistuma produktus, ir iegādāties arī koncentrētu skābi. Video mērķis ir savākt nepieciešamos parakstus petīcijai par skābju pārdošanas aizliegumu.

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment