Zemes elements: Jaunava, Vērsis, Mežāzis

Zemes elementa cilvēki jau no mazotnes ir skaidri domājuši par to, ko viņi vēlas no dzīves. Utopiskā doma un plāni nav ilgi viņu prātos. Viņu mērķis vienmēr ir praktisks un reāls. Viņi necenšas ieņemt jaunu nišu un dot pasaulei, kaut ko jaunu. Šī elementa pārstāvjiem raksturīgs skaidrs mērķis un dzīves prioritāšu izklāsts. Viņi nav apveltīti ar bagātu iztēli, bet viņiem ir auksta piesardzība un apņēmība. Ja jums ir nepieciešams saprātīgs padoms, tad vislabāk to jautāta zemes cilvēkiem.

Viņi bieži vien ir vienkārši un reti, kad viņi izvēlas pareizos vārdus, lai mīkstinātu viņu domas. Mežāzis, Jaunava un Vērsis vienmēr stāsta patiesību, pat ja kāda reputācija pēc tam tiek sagrauta. Kas notiek viņu dvēselēs, viņi praktiski nevienam neklāsta. Viņi ir lepni un neatkarīgi, un skatās citu cilvēku acīs, tik reti dalās savā pieredzē un bažas.

Lasi arī: Uguns elementi: Strēlnieks, Auns, Lauva

Pārstāvji no Zemes elementiem lielākoties vada izmērītu un mazkustīgu dzīvesveidu. Viņi ātri pierod pie mājas, ģimenes. Tiem ir ļoti nozīmīgs mājas komforts. Lai radītu šo elementu cilvēku ģimeni, ieteicams izvēlēties pāri no ūdens vai zemes zīmes. Šī ir lieliska alianse, kuras dalībnieki vienmēr atradīs atbalstu viens otram. No pārējiem  pārstāvjiem uguns zīmes arī var pastāvēt līdzās, bet tikai ar zināmiem nosacījumiem. Ja laulības ar pārstāvi no uguns elementa, zemes cilvēks, pastāvīgi ierobežo emociju uzliesmojumus viņa partnerī. Tā tas ir ar gaisa elementu. Šiem diviem elementiem nepārtraukti jāuzrauga viņu darbības attiecībā uz otru.

Mežāzī visvairāk izpaužas zeme. Šī Zodiaka zīme ir apveltīta ar spēju sasniegt savu mērķi, izmantojot ēnu metodes. Jaunavai piemīt uzņēmējdarbības saprātīgums un praktiskums. Viņi vienmēr zina, kas notiks rīt, un izvēlas dzīvot stingri saskaņā ar plānu. Vērsis var likties no pirmā acu uzmetiena, mierīgs un neaptraipīts. Šīs īpašības palīdz viņam sasniegt savus mērķus. Vērša satrauktā garīgā līdzsvarā var kaitēt visiem saviem plāniem.

Lasi arī: Gaisa elements: Ūdensvīrs, Dvīņi, Svari

Zemes elementu cilvēkiem ir vairākas priekšrocības: neatkarība, centīgums, saprātīgums, pragmatisms, uzticamība, spēja vienmēr stāvēt uz kājām. Šī elementa pārstāvju rakstura trūkumi ir: nežēlība, nespēja iziet uz kompromisu, alkatība, spītīgums, bieži melanholija, nespēja radoši domāt.

Mežāzim, Jaunavai un Vērsim vislabāk dzīvot tuvāk zemei. Labākais variants šo zīmju normālai eksistencei ir lauku māja. Nav ieteicams dzīvot augstceltņu augšējos stāvos. Tas ir, jo tuvāk ir zeme, jo labāka būs šo zīmju dzīve.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment