Ūdens fen šui: ko darīt, lai nauda neizplūstu no budžeta

Fen šui naudas talismani

Strūklaka. Spēcīgākais enerģijas aktivators. Nepieciešama pareizā atrašanās vieta – viesistabā vai pie izejas no mājas. Svarīgi atcerēties, ka strūklaku nevajadzētu ierīkot guļamistabā vai virtuvē, jo jūs sagrausiet visas mājas harmoniju.

Trīskāju krupis. Šis ir lielisks talismans, ko var pasūtīt vai iegādāties daudzos veikalos. Krupi var novietot strūklakas apakšā vai novietot blakus spogulim gaitenī. Nelieciet to uz palodzēm.

Monētas. Absolūti identiska situācija ar monētām. Izmaiņām vajadzētu būt gaitenī vai darbvirsmā, lai piesaistītu vairāk naudas. Lai nauda neaizplūstu prom no budžeta, nekad neiztērē visu līdz pēdējai monētai – neatstājiet maku pilnīgi tukšu.

Pareizs maks. Iepriekš jau rakstījām par to, kādam jābūt Fen Šui maciņam, lai tas pozitīvi ietekmētu veiksmi dzīves finanšu jomā.

Ūdens attēli . Šajā sakarā perfektas ir gleznas ar skaistām ūdens ainavām – okeāns, jūra, upe. Galvenais, lai fotoattēlā vai attēlā ūdens ir mierīgs. Attēlam vajadzētu nomierināt un nomierināt, nevis provocēt.

Akvārijs. Tas ir dārgs prieks, bet, ja tomēr izdevās iegādāties akvāriju, tad vislabāk to novietot ejās starp istabām un tā, lai tas vienmēr būtu redzams. Nekad nenovietojiet to tualetes vai ieejas durvju tuvumā. Tātad jūsu nauda aizplūdīs no jums vēl ātrāk.

Mājas augi. Ja jums patīk augi jūsu mājā, dodiet priekšroku lilijām vai lotosam. Šie ir divi labākie naudas ziedi, kas mājā nesīs veiksmi.

Eksperta padoms

  • Ja jums ir dārzs, tad tajā var atrast visu, ko esam aprakstījuši iepriekš. Protams, jūs tur nekarināsit akvāriju vai gleznas, bet viss pārējais noderēs.
  • Ja plānojat tikai māju un zemes gabalu, dienvidu puse būs labākā vieta naudas dārzam.
  • Ūdens piepilda cilvēkus ar gudrību, palīdz atklāt visu jūsu potenciālu. Tāpēc ar to ir saistītas zilas, melnas un zilas krāsas. Krāsojiet sienas šajās krāsās vai izveidojiet dizainu ar to kombināciju.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmes Vēzis pārstāvjiem

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada septembrim: būs grūtāk saskatīt daudzsološas iespējas

Tā vai citādi, bet jebkurš austrumu gudro padoms un fenšui mācība ir pamats labvēlīgas vides radīšanai jebkurā mājā. Izmantojiet ūdeni ne tikai naudas veiksmei, bet arī intelekta uzlabošanai un smadzeņu darbības uzlabošanai.

Lai sāktu piepildīt māju ar pozitīvu enerģiju, vispirms atbrīvojieties no  lietām mājās, kas nolemj īpašnieku nabadzībā. Mēs par to vairāk rakstījām iepriekš, lai jūs varētu pareizi iztīrīt un sagatavot savu māju jaunai dzīvei.

Leave a Comment