Ūdens stihijas zvaigžņu zīmju pārstāvjiem pienācis laiks 2023.gada oktobrī sakārtot visa veida attiecības!

Veselība

Līdz 12. oktobrim vari pamanīt, ka treniņi nenes vēlamo rezultātu. Varbūt jūs darāt kaut ko nepareizi. Zvaigznes iesaka sazināties ar pieredzējušu treneri. Arī prognoze neiesaka patstāvīgi apgūt sarežģītus vingrinājumus – tas ir pārāk bīstami.

Enerģijas būs daudz, bet jāizmanto tā saprātīgi, pretējā gadījumā ķermenis drīz piedzīvos neveiksmi. Pat ja varat nomodā vairākas dienas, darot kaut ko interesantu, atcerieties pašaprūpes pamatprincipus. Un neaizmirstiet iziet vitamīnu kursu.

Ja iepriekšējie mēneši bijuši nervozi un nemierīgi, oktobrī ir vērts parūpēties par savu garīgo veselību. Nebaidieties sazināties ar speciālistu, ja nevarat tikt galā pats.

Pēc 12. oktobra jebkura fiziska aktivitāte Vēžiem sagādās lielu prieku. Tas ir normāli, ja vēlaties dejot, demonstrēt veiklību un lokanību. Daudzi zīmes pārstāvji beidzot iemīlēs savu atspulgu spogulī.

Skorpions

Oktobrī Skorpionu centienus labāk virzīt nevis uz ārējo vidi, bet gan uz personīgo un ģimenes problēmu risināšanu un mājas labiekārtošanu. Šajā gadījumā jūs noteikti saņemsiet atdevi par jūsu pūlēm un pateicību no savas mājsaimniecības. Profesionālās darbības jomā jums nav jārēķinās ar lieliem panākumiem. Karjeras izaugsmes plānus atlikt uz piemērotāku periodu.

Skorpioniem labvēlīgās dienas 2023. gada oktobrī ir 2, 6, 11, 15, 20, 24, 29.

Nelabvēlīgi skaitļi – 4, 8, 13, 18, 22, 26, 31.

Kas sagaida Skorpionus 2023. gada oktobrī

Mēneša pirmajā pusē Skorpioni atjaunos savu enerģiju, kas prasīs daudz līdzekļu. Rezultātā zīmes pārstāvji var piedzīvot spēka zudumu un garastāvokļa svārstības. Šķiet, ka dzīve jūs apzināti iesaista situācijās, kas jūs satrauc. Esiet pacietīgi, pirms jauna gada cikla sākuma jums būs jāatrisina daudzas dažādas problēmas.

Situāciju var pasliktināt paša Skorpiona kļūdas un nepareizie uzskati. Rezultātā citi jūs izprovocēs ar griezīgām piezīmēm un kritiku. Skorpioni nepiedod, ja tiek aizvainots viņu lepnums, un tādos brīžos viņi viegli zaudē savaldību.

Papildus visam atklāsies slepeni ļaundari, izplatot tenkas un aužot intrigas. Ikviens gribēs ielikt savus “divus centus”, lai vēl vairāk vājinātu Skorpiona pozīcijas. Šeit jums ir svarīgi uzvesties pareizi un nepakļauties provokācijām. Pamazām kaislības norims, un drīz visi par tevi vairs nerūpēsies.

Mīlestība

Skorpioni attiecībās izbaudīs harmoniju ar savu partneri. Personīgajā dzīvē nav gaidāmi nekādi satricinājumi, skandāli vai pārpratumi. Sirsnība komunikācijā veicinās dziļāku mīļotā cilvēka atzīšanu, tuvināšanos un tuvas attiecības. Centieties būt pēc iespējas atklātāks ar savu partneri, un viņš jums atbildēs tāpat.

Tiem, kas meklē mīlestību, zvaigznes sola interesantas iepazīšanās. Nebaidies uzņemties iniciatīvu, nedomā, ka tiksi pārprasts. Tā kā tavi meklējumi līdz šim nav bijuši veiksmīgi, tas nozīmē, ka jāmaina savu darbību algoritms – jāizpēta jaunas vietas, kur potenciālais partneris varētu satikties, kļūt sabiedriskākam.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 18.09.-28.09. 2023: visu vāc un nes siltumā

Lasi arī: Monētu zīlēšana: uzzini, kāpēc nauda neplūst pie tevis

Sievietēm Skorpioniem astrologi iesaka izrādīt maigumu un sievišķību un savai otrajai pusei biežāk rīkot romantiskus vakarus un saldus pārsteigumus. Atrodiet laiku, lai pabūtu vienatnē, prom no steigas un burzmas. Kopīgu plānu veidošana labi satuvina partnerus. Ir pienācis laiks vīriešiem pieņemt lēmumus. Padomājiet par to, vai ir pienācis laiks ierosināt laulību savam mīļotajam vai runāt par kopdzīvi.

Nauda un karjera

Oktobrī Skorpioni uz sevi varēs netaupīt. Viņu ienākumi ievērojami pārsniegs izdevumus. Rezultātā varēsiet atļauties gan salona procedūras, gan izklaides pasākumus, gan lielu priekšmetu iegādi un citus priekus.

Būtu jauki daļu ienākumu izmantot, lai palīdzētu tiem, kam tā nepieciešama. Ziedojiet kādam fondam, lai palīdzētu slimiem bērniem vai palīdzētu dzīvnieku patversmei. Labdarībai iztērētā nauda vienmēr tiek atgriezta. Mēneša pirmajā pusē nevajadzētu aizdot. Oktobra beigas būs piemērotas dārgiem pirkumiem.

Saspringtā situācija komandā sāks mainīties, taču ne tik ātri, kā gribētos. Kolēģi izrādīs lielāku cieņu. Jūsu priekšnieki novērtēs jūsu idejas un centību kopīgajam mērķim. Arī tu centies aizmirst aizvainojumus, lai negatīvo emociju nasta nevelk tevi veiksmei pretējā virzienā.

Veselība

Rudens vidū bieži saasinās hroniskas slimības, palielinās saaukstēšanās risks. Neuztveriet savu veselību viegli. Sekojiet līdzi pašsajūtai un, ja nepieciešams, apmeklējiet ārstu. Lai palīdzētu imūnsistēmai darboties, izvairieties no stresa darbā, pietiekami gulēt un ēst kvalitatīvu pārtiku.

Mēneša otrā puse šajā ziņā būs pārticīgāka. Iespējams, kāds no Skorpioniem izjutīs nelielu spēka zudumu. Ja iespējams, pārejiet uz attālo darbu. Komunikācija komandā šajā periodā var nopietni iedragāt nervu sistēmas darbību. Meditācija un joga palīdzēs mazināt stresu uz psihi.

Zivis

2023. gada rudens vidū Zivis gaida pārbaudījumi. Tas prasīs lielu pacietību un prātīgu prātu. Tagad nav īstais laiks ļauties bara instinktam. Pastāv liela iespēja pieņemt nepareizu lēmumu. Tomēr jums ir mīļie, kuru padomi un palīdzība palīdzēs jums izkļūt no jebkādām nepatikšanām. 2023. gada oktobrī prognoze Zivīm sola būtiskas izmaiņas vidē. Šis ir piemērots periods, lai no kāda atvadītos vai otrādi, lai izrādītu līdzjūtību un uzsāktu jaunas attiecības.

Labvēlīgās dienas 2023. gada oktobrī: 21., 23., 25., 27., 30. oktobris.
Nelabvēlīgās dienas: 2., 5., 14., 18. oktobris.

Kas sagaida Zivis 2023. gada oktobrī

Oktobra mēnesis Zivīm 2023. gadā daudzējādā ziņā ir neskaidrs. Profesionālajā sfērā sasniegumi ir viegli, veidojas attiecības ar cilvēkiem. Taču iekšējās spriedzes sajūta traucē pilnībā izbaudīt likteņa dāvanas.

Oktobra sākumā vai vidum varētu būt vērts paņemt kādu laiku atvaļinājumu. Klausieties savu emocionālo stāvokli. Nomākta sajūta ir skaidra zīme, ka ir pienācis laiks saprast sevi. Ja izrādīsi neatlaidību, varēsi atvadīties no kompleksiem un bērnības traumām, kas tevi nomāc un iedzen depresijā. Apsveriet iespēju apmeklēt psihologu.

No 12. oktobra jūs varat izjust zināmu kareivīgumu, vēlmi pārliecināt citus cilvēkus, uzvarēt savā pusē. Iemesls tam ir Marss, kas atrodas 9. mājā. Jūs varat atrast lojālus sabiedrotos un līdzīgi domājošus cilvēkus. Bet būs arī tādi, kas asi iestāsies pret to. Jūsu ceļi ar kādu tuvu cilvēku var atšķirties. Sākot ar 21.oktobri un līdz mēneša beigām būs labvēlīgs periods. Varēsi sakārtot domas un pilnībā izbaudīt panākumus.

Mīlestība

2023. gada oktobris ir brīnišķīgs laiks draudzīgām tikšanās reizēm un laika pavadīšanai jautrā kompānijā. Komunikācija ar citiem cilvēkiem palīdzēs pusītēm atdzīvināt attiecības, iemācīties labāk saprast un novērtēt vienam otru. Vientuļajām Zivīm noderēs dramatiskas izskata izmaiņas. Pārliecinieties, ka jūsu tēls atbilst jūsu pasaules uzskatam, un līdzīgi domājošs cilvēks jūs pamanīs.

Labākais laiks mīlestībai un attiecībām ir 2023. gada 28. oktobris. Mēneša beigās Zivis piedzīvos patīkamas lietas. Ģimenes dzīve sniedz prieku, dzīve uzlabojas. Ja attiecības ar partneri vairs neapmierina, nelieli remontdarbi un jaunu aizkaru un gultas veļas iegāde palīdzēs uzlabot atmosfēru jūsu mājās. Daudzas Zivis var paļauties uz izlīgumu pēc ilgstošas ​​ķildas.

Nauda un karjera

Zivīm priekšā ir auglīgs mēnesis. Sarežģīti uzdevumi ir viegli atrisināmi, ir visas iespējas parādīt no labākās puses, atklāt sevi kā savas jomas profesionāli. Vadība un partneri redzēs turpmākas sadarbības perspektīvas. Iespējams, ka būs interesanti piedāvājumi. Otra medaļas puse ir skaudība no dažu kolēģu puses. Jūs varat saskarties ar atklātām dusmām un saņemt aizvainojošus komentārus. Neaizmirstiet par to, ko dzirdat, jo tas viss nav par jums.

Ja plānojat veikt noguldījumus, jums jāievēro termiņš 2023. gada 14. oktobris. Tad apstākļi var mainīties. Finanšu darījumi mēneša otrajā pusē ir mazāk izdevīgi. Pastāv risks zaudēt ievērojamu naudas summu. Lai izvairītos no zaudējumiem, rūpīgi plānojiet savu budžetu un neveiciet spontānus pirkumus.

Veselība

Enerģija pārplūdīs. Tajā pašā laikā 2023. gada oktobris ir absolūti nepiemērots ekstrēmiem sporta veidiem un intensīviem sporta treniņiem. Zivīm nevajadzētu lēkt ar izpletni vai piedalīties motociklu sacīkstēs. Neuzmanīgie un impulsīvie zvaigžņu zīmes pārstāvji var gūt ievērojamu skaitu sasitumu un traumu. Ir svarīgi neaizmirst drošības noteikumus mājās, uz ceļa vai strādājot ar aprīkojumu.

Mēneša otrajā pusē iespējama saaukstēšanās. Jūs viegli uztverat vīrusus no citiem cilvēkiem, tāpēc mēģiniet mazāk apmeklēt pārpildītas vietas. Sievietēm labvēlīgs mēnesis ginekoloģiskās apskates veikšanai. Slimības labi reaģē uz ārstēšanu. Atpūtai ir svarīga loma veselībā. Nedēļas nogales jāpavada mierīgi un mierīgi, lai justos labi. Ja dodaties uz restorānu, izvēlieties ēdienus un produktus, kas jums ir pazīstami. Eksotika var būt slikti sagremota, un ir iespējamas alerģiskas reakcijas.

Leave a Comment