Monētu zīlēšana: uzzini, kāpēc nauda neplūst pie tevis

Bieži vien pastāvīgi tiek meklētas finansiālas grūtības, un nauda nevēlas nonākt cilvēka rokās. Uzziniet par spēcīgu monētu zīlēšanu, ko var izmantot, lai precīzi noteiktu materiālu kļūmju cēloni.

Gatavošanās zīlēšanai

Jums būs nepieciešamas trīs identiskas monētas neatkarīgi no nomināla vai krāsas. Novietojiet tos sev priekšā un iededziet sarkanu sveci. Virzot liesmu pār naudu, sakiet: “Tikai tev ir patiesība, pastāsti man visu. Patiesība ir tevī, palīdzība ir tevī!”

Pēc tam uz katras monētas uzzīmējiet zīmi. Jebkurš materiāls ir piemērots šim nolūkam. Mūsu senči to darīja ar dabisko krāsu palīdzību, bet jūs varat izmantot spirta marķieri. Pirmajai monētai ir vertikāla josla, otrajai ir aplis, bet pēdējai ir krusts.

Sagatavojiet nelielu lina auduma maisiņu, vēlams nekrāsotu. Ievietojiet tajā monētas, sasieniet tās ar sarkanu lenti un atstājiet uz nakti zem spilvena. Nākamajā rītā jūs varat sākt zīlēšanu.

Lasi arī: Ieskaties tuvāk un uzzini, kas tev traucē atrast savu patieso mīlestību

Lasi arī: Paskaties uz bildi un pastāsti kādu dzīvnieku tu šeit redzi, uzzini, kāds tu patiesībā esi

Zīlēšana ar trim monētām

Zīlēšanas rituāls ir jāveic pamostoties. Izņemiet maisu un pagrieziet to rokās. Noņemiet lenti un piesieniet to labajā rokā. Stāviet ar skatu uz dienvidiem un paslēpiet monētu maisu aiz muguras. Izmantojot roku ar pārsietu lenti, izvelciet monētu. Katram no tiem būs sava nozīme.

Monēta ar vertikālu svītru. Ja tā bija viņa, kas nonāca tavās rokās, tad visas tavas finansiālās grūtības ir tikai nelaimīga sakritība. Jūs spējat pārņemt situāciju savās rokās un atrisināt uzkrātās problēmas. Drīz pienāks jūsu laiks, un jūs atradīsit vēlamo bagātību. Pielieciet nedaudz vairāk pūļu un iesaistieties aktīvā darbā. Šāda zīme zīlēšanā simbolizē, pirmkārt, paša nevēlēšanos gūt panākumus. Esiet pozitīvs un rīkojieties.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment