Urāns Vērsī: dzīvot pa vecam nesanāks. Ko sagaidīt Zodiaka zīmes pārstāvjiem nākamajos 7 gados?

Auns

Urāns beidzot atstās jūsu zīmi, bet tas ieies otrajā mājā un ņems jūsu finansējumu. Viss, kas attiecas uz naudu un īpašumu, būs vētrains. Aizmirstiet mierīgi noslaucīt bikses birojā un dzīvot no algas līdz algai. Bet neuztveriet šo vētru kā sodu no zvaigznēm – Urāns dos Jums iespēju sākt strādāt sev, atbrīvoties no finansiālajām saistībām un parādiem. Jūs aiziesiet no iedomātās stabilitātes, dosieties bezmaksas maizē, nopelnīsiet tādā veidā kā nekad agrāk.

LASI ARĪ: Vai esat gatavi lieliskai burkānu ražai šoruden? Lūk, kas jums jādara pavasarī.

Vērsis

Vērsis sāks jaunu ciklu – tā ir unikāla iespēja sākt dzīvi no nulles. Urāns ierodas jūsu zīmē, kas nozīmē, ka jūsu parastā dzīve apgriezīsies ar kājām gaisā. Jūs vēlaties brīvību un gaisu, jūsu dvēsele prasīs kardinālas izmaiņas un jaunas sajūtas. Daudzi Vērši sāks ceļot vai atklāt jaunus apvāršņus. Viņi ņems jaunu skatījumu uz savu dzīvi, mainīs savu viedokli un attieksmi pret visu, kas notiek, var izlemt izšķirties ar mīlestības vai biznesa partneri, ja viņiem šķiet, ka tas ierobežo viņu brīvību. Viņi atbrīvosies no visa nevajadzīgā, kas neļauj pāriet uz jauno.

Dvīņi

Urāns iekļūst jūsu divpadsmitajā horoskopa mājā, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks, kad jums ir nepieciešams nomest smilšu maisiņus, lai jūsu dzīves balons celtos uz augšu. Un tas ir ne tikai par kaut ko, kam var pieskarties – brīvības mīlošajai planētai būs nepieciešams atbrīvoties no aizvainojumiem, vainas sajūtām, kompleksiem un citām “rozīnēm”. Daži Dvīņi sekos garīgās attīrīšanas ceļam, iesaistīsies meditācijā, jogā vai garīgajā praksē. Daudzus gaida ceļošana, un kāds nolems pārcelties uz ārzemēm vai uz citu pilsētu.

Vēzis

Vēzim būs laiks pārskatīt savu sociālo loku. Viņi meklēs līdzīgi domājošus cilvēkus un nogriezīs tos, kas viņus neinteresē un neatbalsta. Daudziem būs ienākumi, kas saistīti ar internetu: kāds saņems profesiju darbam tīmeklī; kāds kļūs par blogeri un sāks strādāt sev. Urāns iekļūst jūsu vienpadsmitajā horoskopa mājā, sapņu mājā, tāpēc tas ir lielisks brīdis, lai definētu savu sapni un sāktu virzīties uz to nākamajos septiņos gados, kamēr planēta ir tranzītā ar zīmi Vērsis.

LASI ARĪ: Vienkārši padomi perfekcionistiem

Lauva

Karjera un sociālais statuss – šajās jomās Lauvām būs tādas negaidītas izmaiņas, ka tik turies. Šīs izmaiņas var būt gan ar plusa,gan ar mīnusa zīmi. Urāns iekļūst jūsu desmitajā horoskopa namā, karjeras un statusa mājā, šajās jomās daudziem Lauvām būs prioritāšu pārskatīšana, viņi mainīs savu dzīves mērķi un ies pilnīgi citā virzienā. Šis ir laiks, kad jums ir jādara viss, lai cilvēki jūs redzētu, kā jūs pats gribat parādīties – skaisti, veiksmīgi un slaveni. Iespējama neplānota “statusa maiņa” – laulība, bērna piedzimšana.

Jaunava

Urāna iespaidā Jaunavas ceļos daudz, jo planēta iet jūsu horoskopa devītajā mājā. Jūs ceļojat daudz – strādājat, atpūtīsieties vai mācīsieties. Daudzi jaunieši ar galvu ienirst skolā, uzlabos savu profesionālo līmeni vai apgūs jaunu profesiju. Jebkurā gadījumā kaut kas notiks dzīvē, tāpēc viņi nekad nebūs vienādi. Pabeidzot šo “septiņu gadu plānu”, tie nebūs tādi, kādi tie ir tagad.

Svari

Urāns nonāk jūsu astotajā horoskopa mājā. Tā ir finansu māja, bet ne to, kas nopelnīta ar jūsu darbu. Šī ir nauda, ​​kuru jūs varat mantot no biznesa partnera vai jūsu mīļotā. Šajā jomā nebūs klusums un stabilitāte – gan ar mīnusa zīmi, gan plusu. Un astotā māja ir par krīzes situācijām. Vienkārši iedomājieties krīzi un Urāna iespaidā … vienā reizē, gatavojieties tam, ka nākamajos septiņos gados jums nebūs garlaicīgi. Daudzi no jums būs jūsu dzīves krustcelēs un izlems, kurp doties.

LASI ARĪ: Venēras tranzīts Ūdensvīrā no 1. līdz 26.martam: atklāts, radošs un māksliniecisks periods

Skorpions

Urāns nonāk jūsu septītajā mājā – attiecību namā, partnerībā, laulībā. Jūs gaida pārmaiņas šajā jomā, bet kādas tās būs – tas lielā mērā ir atkarīgs no tā, cik ātri jūs pielāgosieties jauniem apstākļiem. Galu galā, to pašu notikumu var uztvert ar plus vai mīnus zīmi, piemēram, to pašu šķiršanos – kādam tā ir traģēdija, bet kādam tas nozīmē jaunas dzīves sākumu. Daudzi Skorpioni dosies pie altāra, un tie, kas atrodas drūmās attiecībās vai laulībā, iesniegs laulības šķiršanu.

Strēlnieks

Strēlnieku dzīvē Urāns pievērsīsies divām šķietami pilnīgi pretējām sfērām. Planēta pārvietojas jūsu sestajā mājā, kas parasti ir atbildīga par darbu un veselību. Tas nozīmē, ka Strēlniekam birojā nebūs jāgarlaikojas, ir iespējama kāpumi, pazemināšanās, cieņa pret kolēģiem un priekšniekiem, kā arī „nelabums”. Ietekme no Urāna būs vētraina, tāpēc iet ar plūsmu nesanāks. Bet darbs ir darbs, bet jūs vērojat veselību. Sports un pareizs uzturs nekad nav bijuši nozīmīgi kā tagad.

Mežāzis

Mežāžiem, Urāns būs “iedegts” piektajā mājā, kas jo īpaši ir atbildīga par bērniem. Gaidiet, papildinājumu ģimenē, visticamāk, neplānotu un kā zibens no skaidrām debesīm. Šī māja simbolizē mīlestību un attiecības ar pretējo dzimumu, tāpēc gatavojieties flirtēšanai, romantiskai iepazīšanai. Atvaļinājumā ļauj sev brīvdienu romantiku – esat pelnījuši, ka jūsu izmērīto dzīvi mazliet pagriļļo. Daudzi Mežāži nodarbosies ar radošumu vai paši sev atradīs jaunu hobiju, un daži no tiem arī nopelnīs.

LASI ARĪ: Kā ātri ienest naudu savā dzīvē

Ūdensvīrs

Ūdensvīram gaidāmas izmaiņas ģimenē un mājās. Urāns ir jūsu ceturtajā mājas horoskopā, tāpēc gatavojieties pēkšņi mainīt savu dzīvesvietu vai ģimenes stāvokli. Ja jūs dzīvojat kopā ar saviem vecākiem, varat doties uz īrētu vai paša pirktu mājokli. Vai jūsu darbs prasīs, lai jūs bieži mainītu atrašanās vietas, ceļojumus valstī vai ārzemēs. Ģimenes stāvokļa izmaiņas ir iespējamas – laulība vai dzemdības.

Zivis

Var tikai apskaust Zivis – Urāns atstāj finanšu sektoru uz nākamajiem 84 gadiem. Ja pēdējo septiņu gadu laikā esat bijis vētrains, finansēs būs miers un klusums. Bet Urāns dosies uz jūsu trešo mājokli, kas ir atbildīgs par kontaktiem, komunikāciju un domāšanu. Jūs daudz sazināsieties, uzzināsiet kaut ko jaunu, atklāsiet jaunus redzeslokus. Būs daudz ceļojumu, darba un atpūtas. Daudzas Zivis ieslīgs viņu studijās, un dažas no tām pat nolems radikāli mainīt profesionālo orientāciju.

avots: esotericblog

Leave a Comment