4 patiesības par ēterisko enerģiju

Viena no cilvēka agrākajām zinātniskajām teorijām bija apkārtējās pasaules sastāva teorija.

To sauc par elementāru teoriju un saka, ka viss, kas bija ap mums, ir veidots no pieciem elementiem, ne vairāk un ne mazāk. Pirmie četri bija fiziski elementi, lietas, kuras jūs varat redzēt un sajust, zeme, uguns, ūdens un gaiss.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada martam – dramatiskas izmaiņas visās dzīves sfērās!

Piektais un, protams, visplašākais elements bija ēters. Ēters ir tas, ko veido mūsu dvēseles.

Ir daudz gadījumu, kad cilvēks jūt ētera spēku; bet, tā kā viņš to nekad nav sapratis, viņš jutās ērtāk iepazīstināt viņu zem pārdabiskā, ārkārtas. Bet tas ir daļa no dabas, un šeit ir 4 patiesības, par kurām jūs varētu nezināt!

1. Dvēseles Sli**ba

Tas izraisa ķermeņa slimību. Jūs varat teikt, ka infekcijas nāk no ārpuses, bet atbilde ir vienkārša: dvēseles Sli**ba padara jūs neaizsargātākus pret infekcijām!

2. Ir metodes, kas to var izārstēt.

Tāpat kā ķermenim, dvēselei ir nepieciešama medicīna. Joga, kundalini un reiki terapija ir daži no daudzajiem veidiem, kā jūs varat līdzsvarot dvēseles nelīdzsvarotību un atjaunot harmoniju.

LASI ARĪ: 8 iemesli, kāpēc cilvēki ar labu sirdi pārvēršas monstriem!

3. Katram objektam ir sava frekvence.

Un tas ir unikāls. Katra ķermeņa frekvences izsekojamība rodas no ķermeņa mijiedarbības ar ēteri, kas to ieskauj. Tieši tāpēc liesmas, kas sadedzina dažādas lietas, krāsas ir atšķirīgas.

4. Mums nepareizi piedāvā izdziedināties

Jums,, iespējams, teica vienkārši nomierināties un gaidīt rezultātu. Bet tas nedarbojas. Jums jāvēršas pie dziednieka, un pie tam, garīgā.

avots: esotericblog

Leave a Comment