Uz virtuves flīzēm vairs nevarēju bez asarām skatīties, draugs ieteica pielīmēt tualetes papīru, tas strādā

 Esmu jums sagatavojusi vienkāršu veidu, kā mazgāt flīzes. Šī metode palīdzēs ātri un bez piepūles tikt galā ar taukainiem traipiem uz sienas.

Viss, kas jums jādara, ir sagatavot ziepju šķīdumu no 100 ml ūdens un trīs ēdamkarotēm jebkura trauku mazgāšanas līdzekļa. Labi samaisa un ielej traukā ar smidzināšanas pudeli.

 

Tad jums vienkārši nepieciešams izsmidzināt šo līdzekli uz flīzēm. Atkarībā no piesārņojuma pakāpes jūs pats regulējat šķidruma lietošanas blīvumu. Pēc tam ņem vienkāršāko un lētāko tualetes papīru. Un uzlīmējiet tualetes papīra strēmeles virs flīzēm. Lai labāk pieliptu, virsū var uzsmidzināt vairāk šķidruma. Un atstājiet to šādā veidā 15 minūtes.

Lasi arī: No kāda zemnieka uzzināju, kāpēc lielveikalā liek gurķus plastmasā

Lasi arī: Tualetes papīra ruļļi nav atkritumi, bet gan radošuma lauks. Nesteidzieties tos izmest!

Kā notīrīt taukus no flīzēm

Pēc tam jūs vienkārši noņemiet tualetes papīru no flīzēm un noslaukiet flīzes ar sūkli. Uz flīzes nepaliks neviens taukains traips. Un pats galvenais – nekādu svītru vai traipu no pārmērīgas mazgāšanas. Viss tiek iztīrīts ātri un glīti, un vairs nav jāpavada visa diena, mazgājot flīzes virtuvē. Šo budžetam draudzīgo virtuves flīžu tīrīšanas metodi jau ir novērtējušas daudzas mājsaimnieces.

Turklāt šādu līdzekli vienmēr ir viegli pagatavot. To var izmantot ļoti bieži. Vēl viena šīs metodes priekšrocība ir tāda, ka tualetes papīrs nerada flīžu mehāniskus bojājumus. Tas rūpīgi un bez skrāpējumiem noņems taukus no jūsu iecienītākajām flīzēm, un tās jūs priecēs ar savu izskatu ilgu laiku.

Kādu metodi jūs izmantojat, lai noņemtu netīrumus no keramikas flīzēm virtuvē? Komentāros dalieties ar saviem dzīves jēdzieniem, lai jūsu iecienītākā virtuve būtu tīra un kārtīga.

Leave a Comment