Uzmanieties no šīm 6 brīdinājuma zīmēm, kas norāda uz emocionālo izsīkumu

Psiholoģiskā izdegšana ir trauksme, ko daudzi cilvēki piedzīvo, un viņi pat to neapzinās; tomēr kaitējums, ko izraisa ilgstošs izsīkums, var būt postošs.

Kad cilvēki iziet garus stresa periodus, piemēram, darba, attiecību vai nopietnas krīzes dēļ viņu dzīvē, pastāv liela varbūtība, ka viņi piedzīvos tā saukto emocionālo izsīkumu.

LASI ARĪ: 15 soļi uz vīrieša sirdi

Kad cilvēki sadeg emocionālā līmenī, tas liek viņiem justies bezspēcīgi. Emocionālais izsīkums ir īpašs stāvoklis, kas ietver ne tikai fizisku simptomu, ko izraisa izsīkums, piemēram, galvassāpes, nogurums, miega problēmas vai apetītes izmaiņas, bet arī dažādas psiholoģiskas pieredzes ar zemu motivāciju, sajukumu, bezcerību un bezpalīdzību.

Šeit mēs jums parādīsim 6 pazīmes, kas norāda uz emocionālo izsīkumu, uz kuru katram no mums ir jāpievērš uzmanība, jo tas var nopietni ietekmēt mūsu fizisko un garīgo veselību!

Garastāvoklis vienmēr ir slikts, uzbudināms vai pesimistisks.

Emocionāla izsmelšana var ietekmēt mūsu garīgo veselību. Tas var tieši izraisīt trauksmi vai depresiju, un daži simptomi var netieši izraisīt trauksmi un depresiju.

Piemēram, miega traucējumi var padarīt mūs vēl neaizsargātākus, ja runa ir par trauksmi un depresiju. Dominēs arī dažas depresijas, hroniskas uzbudināmības un bezcerības sajūtas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment