Uzmanieties no šīm 6 brīdinājuma zīmēm, kas norāda uz emocionālo izsīkumu

Mēs jūtamies emocionāli “sastinguši”

Ja mēs jūtam atdalīšanos vai nejutīgumu, tas ir spēcīga norāde, ka mūsu stress ietekmē mūsu garīgo veselību. Izdegšana vai emocionāls izsīkums nozīmē vairāk nekā tikai briesmīgu dienu.

Kad mēs jūtamies atdalīti vai emocionāli nejutīgi, tā ir zīme, ka mēs nopietni ciešam.

LASI ARĪ: Ko darīt, ja tavs vīrs tevi piekrāpa

Motivācijas trūkums

Patiesībā emocionālā izsmelšana var negatīvi ietekmēt mūsu motivāciju. Kad mēs neesam sajūsmināti par mūsu darbu, attiecībām vai pat tādiem projektiem, kas mūs agrāk ir uztrauca, tad, iespējams, ir pārslodze, kas samazina mūsu enerģijas rezerves.

Bezcerības / bezpalīdzības sajūta

Šī stāvokļa galvenie signāli ir iesprūšanas, bezcerības un bezpalīdzības sajūta. Iztērēti cilvēki var justies, ka viņiem nav ko darīt.

Emocionālā izsmelšana var likt mums justies, ka mūsu centieni nav pietiekami, lai apmierinātu situācijas prasības, kas liek mums justies neefektīvi un neapmierināti.

Mēs jūtamies tukši

Pēc definīcijas emocionālais izsīkums ir sadalīts vairākos līmeņos. Dažreiz tas var likt mums justies iesprostotiem vai pat justies ļoti nogurušiem fiziskajā līmenī.

LASI ARĪ: 3 metodes, lai atrastu harmoniju

Tā kā emocionālajam izsīkumam var būt nopietnas sekas mūsu Vese***ai dažādos līmeņos, mums ir jāpievērš uzmanība, ja mums ir problēmas ar miegu vai enerģijas līmenis laika gaitā ir ievērojami samazinājies.

Mēs nevaram koncentrēties

Tiem, kas cieš no šīs problēmas, visizplatītākā problēma būs smadzeņu migla. Saskaņā ar pētījumiem emocionālā izsmelšana var nopietni kaitēt mūsu kognitīvajām spējām, tāpēc, iespējams, mums būs problēmas koncentrēties, plānot vai atcerēties lietas.

Kad mēs esam šajā stāvoklī, mūsu labklājībai jābūt mūsu prioritātei. Mums jāatceras, ka nekas nav svarīgāks par mūsu veselību.

avots: esotericblog

Leave a Comment