Vai ir iespējamas attiecības ar bijušo?

Uzticieties savai intuīcijai

Esiet gatava tam, ka attiecības ar bijušo momentāli kļūs par tēmu numur viens jūsu komunikācijā ar tuviniekiem un jums visticamāk nāksies uzklausīt ne mazums padomu un brīdinājumu tādā veidā kā “cilvēki nemainās” un “vienā upē divreiz neiekāpsi”. Saņemieties pacietību un neaizmirstiet: Lai arī kādu vērtējumu dotu jūsu rīcībai apkārtējie, par to, kas patiesībā notiek starp diviem cilvēkiem , zina tikai divi. Ir ne mazums piemēru, kad pāri raduši laimi, izejot cauri strīdiem, šķiršanos un pat oficiālu šķiršanos- dažreiz lai gūtu nepieciešamo mācību un iemācītos harmoniju un savstarpējo sapratni, vajadzīgs tieši tāds ceļš, kurš nav viegls.

Iepazīstiet viens otru no jauna

Viena no galvenajām priekšrocībām attiecībās ar bijušo iemīļoto ir tāda, ka jūs jau pietiekami labi pazīstat viens otru. Jūs zināt viņa paradumus un īpatnības, jums ir pazīstams viņa raksturs, jūs zināt ko sagaidīt viens no otra seksā – vienu vārdu sakot, jūs jau sākotnēji esat pietiekami tuvi ,lai izietu cauri pierašanas stadijai. No citas puses ,pirmo randiņu satraukums un galvu reibinoša pirmo skūpstu sajūsma jau sākotnēji ir izslēgta no jūsu scenārija- tieši tādēļ, ka jums nav nepieciešamības iepazīt viens otru.

Ja jūs jūtat, ka jums trūkst romantikas- nesteidzieties : pacentieties atjaunot aplidošanas periodu, randiņus, atļaujiet vīrietim jūs atkal iekarot. Tādai izturētai prelūdijai būs nepieciešama pacietība, bet ja jūs esat nopietni gatava jaunam startam ar iepriekšējo iemīļoto, jūsu centieni noteikti tiks attaisnoti.

 

Avots: elle.ru 

Leave a Comment