Vai ir vērts mēģināt pāraudzināt savu vīru?

Viens no maldīgiem ģimenes priekšstatiem par attiecībām, – vēlme pārveidot dzīves biedru, cenšoties veidot attiecības pēc sava prāta.

“Virves vilkšana”: kurš ģimenē galvenais?

Vīrieši un sievietes ir pilnīgi atšķirīgas būtnes – gan bioloģiski, gan psiholoģiski, gan emocionāli. Viņiem ir atšķirīgas intereses, dažādi mērķi un dzīves vērtības, viņu emocionālā pasaule ir atšķirīga.
Sievietes nekad pilnībā nesaprot vīriešu psiholoģiju, un vīrieši nesaprot sieviešu psiholoģiju. Vērtējot, kas ir spēcīgāks (psiholoģiski) un gudrāks, tas ir bezjēdzīgi, jo nav vērtēšanas kritēriju.

Vīrietis var domāt tik, cik viņam patīk, ka viņš ir gudrāks nekā sieviete, bet sieviete, ja vēlas, vienmēr viņu pārspēs. Tāpēc mēs varam pieņemt, ka sievietes kopumā ir daudz gudrākas nekā vīrieši, jo viņas zina, kā manipulēt ar viņiem. Un ļaujiet vīriem palikt pie viņu domām, ka viņi ir daudz gudrāki un spēcīgāki nekā jebkura spēcīgākā un inteliģentākā sieviete.

Vīrieša un sievietes attiecības dažkārt ir kā virves vilkšanas sacensības, tā ir pastāvīga cīņa par vadību. Pat laulības ar pieredzi iet šo neredzamo cīņu.

Sievietes ar zemu pašapziņu atdod vadību bez cīņas. Pašpārliecināta sieviete vada savu spēli tā, ka vīrietis to pat neievēro, bet viņa vienmēr paliek uzvarētājos. Gudrs kakls vienmēr groza galvu, vai ne?

Lasīt arī: Kā sadzīvot ar vīra māti

Kā spēlēt pēc noteikumiem

Sievietes, kas tic, ka vīrieti var pārveidot, ir naivas. Jums vienkārši jāizliekas, spēlējat pēc viņa noteikumiem, bet spēlējat pēc saviem. Strīdēties par sīkumiem, un paziņot kaprīzas prima donnas balsī: “Es tā gribu, un tā tas būs!” – tas ir muļķīgi. Tas neradīs pret jums cieņu. Bet principālos jautājumos vajag obligāti parādīt, ka jūs ievērosiet stingru līniju un nepiekāpsieties.

Visos sīkumos piekāpieties, piekrītiet, sakot, ka viņš ir gudrākais, vis brīnišķīgākai, kā viņš to saprata, kā atrada izeju no situācijas, jūs nekad nebūtu uzminējusi – un tamlīdzīgi. Uzslavējiet, veiciniet, apbalvojiet par katru aktu, pasakiet paldies, novērtējiet savu vīrieti, bet neaizmirstiet darīt visu, lai viņš novērtē jūs.

Saprātīga sieviete saka: “Jā, mīļais, tev, protams, taisnība, labi, dārgais”, bet dara to pa savam. Sievietēm vajag piespēlēt vīriešiem, cienīt viņus un jāparāda, ka viņa pilnīgi piekrīt viņam, tā ir liela sieviešu māksla manipulēt ar vīrieti, nevis pakļaušanās vīrieša gribai. To diktē sadzīves noteikumi un vienmēr rada augļus.

Harmonija attiecībās

Lai saprastu un pieņemtu laulāto ar visām tās pozitīvajām īpašībām un trūkumiem, ir galvenais nosacījums, lai veidotu harmonisku laulību. Starp citu, tas attiecas ne tikai uz sievietēm, bet arī uz vīriešiem.
No vīrieša varat panākt daudz vairāk ar glāstu, labas attieksmes un pat izveicīgu glaimu palīdzību. Un apglāstīts laulātais, kuram jūs runājat daudz labu, jauku vārdu, un pat komplimentus (jā, komplimentus, vīrieši mīl tos ne mazāk kā sievietes), un pēc tam, uz jūsu pieprasījumu attieksies saprātīgi.
Esot pret viņu pašām nevajadzīgi prasīgām, kāpēc jūs domājat, ka vīram jābūt saudzīgam pret jums? Vai jūs uzskatāt sevi par perfektu? Ja nē, kāpēc jūs domājat, ka vīram jābūt perfektam?

Attiecībās ar vīrieti, nav nepieciešams izmantot diktatūru un bezierunu prasības: “Dari tā un nekādu ierunu,” Nē, uz vīru ir jāstrādā taktiski, lēni, bet stabili un mērķtiecīgi. Dažreiz jums ir jāparāda stingrība un dažreiz piekāpība (pat ja tas ir teātris, un jūs vienalga no sava neatkāpsieties). Galvenais mērķis ir, lai jums abiem un jūsu bērniem būtu labi. Es atkārtoju: abiem! Ja jūs vadāties pēc savtīgiem apsvērumiem vai pieprasāt, lai jūsu vīrs kļūtu tāds, kā kāds cits (tēvs, brālis, paziņa, draugs), nekas nesanāks.

Lasīt arī: Sazvērestības teorija: Vatikāns esot nodevis tehnoloģiju CIP un britu izlūkošanas dienestam, ļaujot novērot pagātni un nākotni

Novērtējiet un apbrīnojiet savu vīru

Loģisku pārliecināšanu stiprais dzimums izprot vislabāk. Visefektīvākais ir neuzkrītošs ieteikums par konkrētu mērķi. Šajā gadījumā vīra lepnums nav ievainots, viņš ir pārliecināts, ka viņa sieva viņu ciena un ņem vērā. Gudras sievas spēj pārliecināt savu vīru par to, kā risinājuma problēma, ka viņš pat neapzinās, un ir pārliecināts, ka risinājumu atradis pats.

Nekad nenolaidiet latiņu pārāk zemu, sakot: “Tu esi sliktāks par citiem, tu neko nevari izdarīt, tu esi bezvērtīgs cilvēks un zaudētājs”. Gluži pretēji, latiņu ir jāpaceļ: “Tev ir spējas tajā un tajā, atliek tikai to īstenot, un tu to varēsi izdarīt.” Un tad jūsu vīrs centīsies pacelties uz šo latiņu.

Iesējiet savā vīrā pārliecību jebkurā iesākumā, pārlieciniet, ka viņš noteikti to paveiks, jo viņš ir vis labākais! Jebkurš normāls vīrietis vēlas tikt apbrīnots, novērtē viņa sasniegumus. Un ikviens normāls tēvs vēlas, lai bērni viņu cienītu un sekotu viņa pēdās. Tāpēc dodiet laulātajam stimulu kļūt par vīrieti, kas lepojas gan ar savu sievu, gan ar bērniem.

Avots: vedmochka.net

Gunta Ggraudiņa

Leave a Comment