2019. gads ir pilns ar pārsteigumiem: sagaidāma liela enerģijas maiņa

Līdz šim ir bijuši vairāki nozīmīgi kosmiskie notikumi. Mēneši un dienas šogad iet ļoti ātri. Faktiski notiek enerģijas maiņa. Mūsu Visums gatavojas veikt dažas izmaiņas, tāpēc, lai gan debesu ķermeņu pasaule darbojas ar savu maģiju, mēs varam justies diezgan saspringti.

Mums ir jāpiespiež sevi izplest spārnus un ļaut sevi pacelties. Pašlaik daudzi no mums, iespējams, jūt, ka mēs vairāk un labāk apzināmies savas emocijas. Mēs iemācīsimies atšķirties no komandas, ar kuru mēs esam saistīti.

Mēs pārvietosimies apmācības periodā, kuram mēs, iespējams, neesam gatavi. Mums jācenšas virzīties uz atvērtāku domāšanu un arī redzēt, kur tas mūs novedīs.

Planēta Jupiters mudinās mūs atvērt savu ticības sistēmu kaut kam vairāk, riskēt, iemiesot savus sapņus un mērķus. Urāns izskatīsies kā zibens skrūve, kas mūs mudina uz novatorisku dzīvesveidu.

LASI ARĪ: 6 hormoni ir atbildīgi par tauku uzkrāšanos un lūk, kā tos izslēgt

Šā gada pirmajos mēnešos mēs varam veikt lieliskas dziedināšanas, kas mums palīdzēs noteikt vislabāko noskaņojumu nākamajiem mēnešiem.

Šajā laikā daudzi cilvēki pamodīsies. Tiem, kas tikko sēdēja un gaidīja viņu dzīvi, lai tā pārietu pie viņiem, ir laiks piedzīvojumiem.

Tā kā enerģija, kas mūsu priekšā mainīsies, būs diezgan intensīva, mēs varam justies apjukuši, bet, ja mēs brīvprātīgi nodosimies šīm enerģijām, viss sāks kļūt saprotams.

Mēs zaudēsim savu ego. Mums jāsāk uzdot vairāk jautājumu un pat izaicināt mūsu izpratni.

avots: esotericblog

Leave a Comment