Vai jums vajadzētu dzemdēt piecdesmit gadu vecumā, ja jūs patiešām vēlaties bērnu?

Protams, ar pieaugušu bērnu var vairāk komunicēt. Tomēr tas ir pilnīgi atšķirīgs! Mazi bērni tiek uztverti ļoti īpašā veidā. Maigums, kas rodas starp māti un viņas mazo bērnu, nelīdzinās nekam citam šajā dzīvē. Tāpēc māte, kura savu iespēju palaidusi garām, vēlas laist pasaulē otru bērnu. Viss, lai pilnībā izbaudītu mātes stāvokli, nesteidzoties uz darbu un nodarbinot savas domas tikai ar savu bērnu.

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 23. oktobra līdz 29. oktobrim: Vērsim jābūt aktīvākam, Skorpionu sagaida spraiga nedēļa!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 23. oktobra līdz 29. oktobrim: Dvīņi jutīsies noslogoti, Mežāzim mīlestībā smaidīs laime!

Ir grūti kaut ko izbaudīt, kad esat pastāvīgi aizņemts un noguris. Sievietes ķermenis jau piedzīvo ievērojamu stresu dzemdību dēļ , kas bieži izraisa pēcdzemdību depresiju. To visu pastiprina naudas trūkums, aizkaitināmas sarunas ar tikpat nogurušu dzīvesbiedru un visiem jauniešiem raksturīgā ierastā nervozitāte.

Vai ir vērts laist pasaulē otro bērnu?

Protams, jums rūpīgi jāapsver visas jūsu lēmuma iespējamās sekas. Apsveriet savu finansiālo stāvokli, vīra attieksmi, savas stiprās puses un vitālās enerģijas daudzumu. Galu galā otrais bērns nav iemesls aizmirst par pirmo , pat ja viņš jau ir pietiekami vecs. Vai jūs varat parūpēties par diviem? Vai jums pietiek spēka diviem bērniem un sev? Atbildot uz šiem jautājumiem, jūs varat pieņemt pareizo lēmumu.

Leave a Comment