Vai pievilkšanās likums tiešām pastāv?

Mēs esam tas, ko mēs domājam. Daudzi cilvēki nespēj saprast, cik stipras domas var būt, un pat to, kā katrai no šīm domām var būt patiesa enerģijas īpašība.

Mēs esam radījumi ar magnētisko enerģiju, kas nozīmē, ka tad, kad mums ir domas, tās nonāk mūsu magnētiskajā laukā, kas ir vairāk pazīstama kā aura.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada martam – dramatiskas izmaiņas visās dzīves sfērās!

Tātad, kad doma paliek šajā laukā kādu laiku, tā parasti izstaro sevi, izvirzot sevi mūsu Visumā. Mēs varam viegli iedomāties, kas varētu notikt personai, kura vienmēr baidās no dažām lietām.

Viņš apzināti domā par to, apstājas, ir apsēsts ar to un baro to ar savu dārgo enerģiju. Un visbeidzot, rezultāts būs domu plūsmas nosūtīšana uz bailēm mūsu Visumā.

Tas ir līdzīgs tam, kā viņiem ir zīme virs galvas, kas saka: „Hei, nāc pie manis!”. Un parasti tas notiek, un pēc tam, kad tas noticis, jūs varat dzirdēt: „Es zināju, ka tas notiks!” Nav grūti saprast, ka cilvēki ir piesaistīti tam, ko viņi domā.

Patiesībā tas viss attiecas uz frekvencēm. Tāpat kā sakāms „kā piesaista, piemēram,”, var teikt, ka frekvence arī rada tādu pašu frekvenci.

Viss ap mums ir enerģija un pat mēs. Tā kā mēs esam enerģija, tas nozīmē, ka mēs piesaistīsim tādu pašu frekvenci, kādu mēs rezonējam.

LASI ARĪ: Izvēlieties kārti un saņemiet prognozi nākamajai nedēļai!

Tāpēc pats par sevi saprotams, ka, baidoties, mēs piesaistām bailes, ja mēs esam laipni, mēs piesaistām laipnību, un, kad esam pateicīgi, mēs piesaistām labklājību.

Kamēr mēs domājam, mēs sākam justies tā. Kamēr mēs jūtamies, mēs sākam vibrēt. Kad mēs vibrējam, mēs sākam piesaistīt.

Ir cilvēki, kuri vienmēr ir sapratuši, kā domas rada mūsu realitāti. Mēs parasti dzīvojam saskaņā ar nosacījumiem un noteikumiem, ko nosaka mūsu vecāki, plašsaziņas līdzekļi, sabiedrība, valdība un reliģija, vai pat daži citi ietekmīgi cilvēki.

Šādas uzvedības, apstākļi un noteikumi tika noteikti mūsos, kad mēs bijām iespaidojami un jauni!

avots: esotericblog

Leave a Comment