Vasaras saulgriežiem 2023. gadā ir ļoti īpaša burvība, pavadiet to pareizi, lai nezaudētu veiksmi un finansiālo labklājību

Straujiem soļiem tuvojas 2023. gada vasaras saulgrieži . 21. jūnijā skatīsimies uz Sauli un pieķersim sevi pie domas, ka tā, šķiet, nekustas, sastingusi savā zenītā. Šis notikums liecina, ka beidzot ir sākusies astronomiskā vasara. Taču ar to saistās arī daudz tautas zīmju un tradīciju. Kā pavadīt šo dienu, lai saņemtu saules labvēlību, mēs pastāstīsim tālāk rakstā.

Vasaras saulgrieži notiek ne tikai uz mūsu planētas. Tā, piemēram, uz Urāna šis periods ilgst aptuveni 42 gadus. Un uz Marsa saulgrieži notiek dažas dienas pēc mūsu zemes jūnija dienas. Atkarībā no gada pasākums iekrīt 20. vai 21. jūnijā. Tas iezīmē vasaras sākumu ziemeļu puslodē un ziemas sākumu dienvidu puslodē.

Lasi arī: Mūžībā devies leģendārs profesionālais futbolists

Lasi arī: Kāda veida vīrietis jums atbilst saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi

Pastāv uzskats, ka cilvēki sāka svinēt vasaras saulgriežus ilgi pirms mūsu ēras. Galu galā Saulei vienmēr ir bijusi milzīga ietekme uz cilvēku dzīvi. Tik daudzas pasaules tautas godināja spīdekli un saistīja ar to noteiktus rituālus un zīmes. Pagānu kultūrā pret Sauli izturējās ar īpašu cieņu, jo no tās burtiski bija atkarīga cilvēku dzīve.

Lai gan vasaras saulgrieži kā svētki ir pagānu pagātnes atbalss, šodienas kristieši tos atceras joprojām. Piemēram, Somijā šī diena ir oficiāli atzīta par valsts svētku dienu. Kad vēl varēsi izbaudīt tik daudz gaismas stundu?

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment