Vasaras saulgriežiem 2023. gadā ir ļoti īpaša burvība, pavadiet to pareizi, lai nezaudētu veiksmi un finansiālo labklājību

Iepriekš cilvēki lielu uzmanību pievērsa laikapstākļu izpētei. Galu galā no tā bija atkarīga turpmākā raža un pastāvēšanas iespēja. Tāpēc tik daudzas tautas zīmes ir saistītas ar vasaras saulgriežu dienu. Piemēram, slikti laikapstākļi un lietus liecina, ka šogad būs problēmas ar ražu, un pati vasara būs auksta. Zvaigžņotās debesis rudens mēnešos solīja lielu sēņu skaitu.

Ja no rīta uz zāles ir liela rasa, raža būs dāsna. Interesanti, ka senos laikos šo rasu savāca un izmantoja kā maģisku līdzekli. Sievietes uzskatīja, ka viņai piemīt pretnovecošanās īpašības. Un arī rasa var dziedēt. Tomēr tas attiecās uz jebkuru ūdeni. Tāpēc 21. jūnijā ir tik svarīgi nomazgāt un attīrīt organismu no visa negatīvā.

Bet pirms tam mēs iesakām sagaidīt rītausmu un īstenot savu visdziļāko vēlmi, šajā brīdī skatoties tieši uz Sauli. Šī ir vēl viena lieliska zīme, pateicoties kurai jūs varat piepildīt savu dzīvi ar gaismu un ķert veiksmi aiz astes. Pārējā gada laikā Saule jūs pasargās no visām nepatikšanām un grūtībām.

Tautas zīmes attiecās arī uz mīlestību. Kādreiz tika uzskatīts, ka meitene var apprecēties, ja viņa vasaras saulgriežu dienā visu nakti dejo pie 9 ugunskuriem. Un, ja puisis uzlej kādai meitenei ūdeni, viņi var izveidot lielisku precētu pāri. Starp citu, kādreiz arī šajā dienā tika svinēts Ivans Kupala. Un tad kalendārs mainījās, un svētki pārcēlās uz 7. jūliju.

20. un 21. jūnijā dzimušos bērnus Dievs uzskatīja par Saules noskūpstītiem. Tas nozīmēja, ka Saule viņus aizsargās visu mūžu, un veiksme viņus pavadīs visos centienos. Viņi arī cenšas visā saskatīt labo. Saule it kā izceļ pozitīvos mirkļus pat tur, kur, šķiet, tie nevar būt.

Ko var un vajag darīt 2023.gada 21.jūnijā

Lai iegūtu Saules labvēlību, šajā dienā jāģērbjas pareizās krāsās (oranžā, zelta vai dzeltenā). Tāpat tiek pieļauts, ka 21. jūnijā veiksme vairāk pavadīs ugunīgās zodiaka zīmes (Lauva, Strēlnieks, Auns).

Lasi arī: Mūžībā devies leģendārs profesionālais futbolists

Lasi arī: Kāda veida vīrietis jums atbilst saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi

Ieteicams vasaras saulgriežu dienā savākt ārstniecības augu pušķi, pēc tam iekarināt to mājā labi redzamā vietā. Jau sen tiek uzskatīts, ka tādā veidā jūs varat pasargāt savu māju no slimībām. Tāpat cilvēki nātres liek pie sliekšņa, lai nepatikšanas apietu māju.

Iesakām šo dienu pavadīt pēc iespējas aktīvāk. Pamodieties agri no rīta, veiciet vingrinājumus, nomazgājieties ar rasu un tikai tad pārejiet pie ikdienas aktivitātēm. Ir lieliski, ja varat izkļūt dabā ar mīļajiem un atpūsties.

Interesanti, ka pat senatnē meitenes šajā dienā peldējās dīķos, lai piesaistītu mīlestību un veiksmīgi apprecētos. Kas zina, varbūt šīs metodes joprojām darbojas. Vai jūs riskētu?

COMMENTS

Leave a Comment