Vecmāmiņa ieteica šos ziedus neturēt mājās, ja vēlies laimi mīlestībā un finansiālo labklājību!

 

Roselle

Šis augs tiek uzskatīts par vientulības un melanholijas pavadoni. Šo augu nevajadzētu turēt ikvienam, kurš vēlas satikt savu dvēseles radinieku.

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 30. oktobra līdz 5. novembrim: Vērsim būs jāpieliek pūles, Strēlnieku sagaida reputācijas problēmas!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 30. oktobra līdz 5. novembrim: esiet uzmanīgi saskarsmē ar apkārtējiem cilvēkiem!

 

Vijolītes

Šis ir arī augs, kas piesaista vientulību un neveiksmes jūsu personīgajā dzīvē. Tiek uzskatīts, ka šis zieds ir ļoti greizsirdīgs pret savu īpašnieku un neļauj viņam veidot personīgo dzīvi.

 

Monstera

Šis augs ir strīdu un nesaskaņu karaliene. Šis augs barojas ar negatīvu enerģiju. Kad mājā ir miers un klusums, monstera sāk izdalīt enerģiju, pamodinot cilvēkā aizkaitināmību un agresiju. Tiek uzskatīts, ka, jo krāšņāka un greznāka monstera izskatās mājā, jo sarežģītākas ir attiecības starp mājsaimniecības locekļiem.

 

Kaktuss

Šo ziedu var saukt gan par noderīgu mājām, gan par bīstamu. Tas viss ir atkarīgs no tā, kur to ievietojat. Jūs nevarat turēt kaktusu guļamistabā, pretējā gadījumā tas atņems miegu un mieru, padarīs jūs aizkaitināmu, un guļamistaba kļūs neērta. Ja gaitenī novietosiet kaktusu, tas darbosies kā jūsu mājas aizsargs, neitralizējot mājā ienākošo svešinieku negatīvo enerģiju.

Lai jūsu mājās vienmēr valda miers un klusums, un  lai augi ap jums sniedz tikai prieku un labu garastāvokli!

Leave a Comment