Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos 7 kaitēkļus nekādā gadījumā nedrīkst turēt guļamistabā

4. Fotogrāfijas. Mēs nerunājam par laimīgu bērnu un precētu pāru attēliem. Ir vērts atteikties no fotogrāfijām, kurās attēloti miruši cilvēki, notikumi, kuriem ir negatīva pieskaņa. Guļamistabā nav vietas gleznām, kurās attēlotas dabas un citas katastrofas. Šie priekšmeti rada problēmas, kas saistītas ar bezmiegu un enerģijas nelīdzsvarotību.

5. Elektronika. Arī lielam skaitam sīkrīku nevajadzētu atrasties guļamistabā. Zālē var glabāt datorus, planšetdatorus, telefonus un citus mūsdienu dzīvei nepieciešamos priekšmetus, pretējā gadījumā miegs diez vai būs mierīgs.

Lasi arī: Krāsu spēks: kā apģērbs palīdzēs mīlestībā, darbā un piesaistīs veiksmi

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas spēj paredzēt nākotni

6. Ar nāvi saistīti priekšmeti. Dzīvnieku ādas, pildīti dzīvnieki, ragi un citi atribūti, kas saistīti ar mirušo pasauli, guļamistabā neienesīs pozitīvu enerģiju. Gluži pretēji, šīs lietas, tāpat kā vampīri, smels vitalitāti no cilvēkiem, atkal un atkal vājinot viņu biolauku.

7. Krāmi. Dažkārt guļamistabās ir apjomīgi drēbju skapji, kuros savākts daudz saimniekiem pilnīgi nevajadzīgu lietu. Visas saplēstas lietas, saplēstas un bojātas drēbes vislabāk ir izņemt no mājas, lai novērstu negatīvisma pieplūdumu. Tas pats attiecas uz lietām, kas vairs neiepriecina. Tā var būt dāvana no nepatīkama cilvēka vai apģērbs, kurā īpašnieki ir piedzīvojuši sarežģītu dzīves posmu.

Guļamistaba ir vieta, kur atpūsties un atjaunot spēkus, kas nozīmē, ka tai jābūt mājīgai un nepārblīvētai. Tajā vajadzētu būt tikai tiem priekšmetiem, kas sniedz harmoniju un mieru, un tad situācija tajā veicinās labu garastāvokli un ātru vitalitātes atjaunošanu.

Leave a Comment