Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos augus nevajag turēt mājās, pretējā gadījumā nepatikšanas, neveiksmes un naudas trūkums būs jūsu patstāvīgie viesi

Lilija

Šis ļoti skaistais augs var izraisīt spēka un garastāvokļa trūkumu. Liliju nevajadzētu novietot vietās, kur cilvēki guļ, pusdieno, atpūšas, pulcējas kopā.

Vecmāmiņa stingri neiesaka pirkt vai nepieņemt šo augu kā dāvanu. Ja lilija atrodas guļamistabā, tad no rīta cilvēkiem var sāpēt galva, parādīties negatīvas domas un šaubas par sevi. Lilijas var būt bīstamas bērniem, kā arī izraisīt naudas trūkumu, motivācijas trūkumu un radošo stagnāciju.

Ziemas kaktuss

Tiek uzskatīts, ka tas ir šķiršanās un vēsuma augs. Viņi saka, ka, ja jūs ievietojat šādu augu mājās, tad attiecības drīz beigsies vai viņi kļūs ļoti forši, cilvēki attālināsies viens no otra.

Centieties izvairīties no šī auga, ja esat viens. Tas attiecas gan uz sievietēm, gan vīriešiem. Ja mīlestība jums nav prioritāra dzīves joma, varat to atstāt, bet, ja vēlaties siltumu un mīlestību, jums no tās būs jāatbrīvojas.

Dāvanā pieņemti augi

Ja jums tika uzdāvināts augs, kas nav iepriekš minētajā sarakstā, tad viss ir kārtībā, taču svarīgi ir ne tikai tas, kas jums tiek dots, bet arī tas, kurš. Ja augs saņemts kā dāvana no ienaidnieka vai cilvēka, ar kuru jums nav tās labākās attiecības, labāk šo ziedu iestādīt laukā vai atdot trešajām personām. Tie netiks negatīvi ietekmēti.

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja kā piesaistīt bagātību un atbrīvoties no nabadzības: trīs soļi uz jaunu dzīvi

Lasi arī: 3 mājas randiņu idejas mīlestības stiprināšanai, aizraušanās atdzīvināšanai un jūtu atjaunošanai

Fakts ir tāds, ka visi priekšmeti, ko jums dāvina ienaidnieki un ļaundari, ir piesātināti ar negatīvu enerģiju. Tas var novest pie lielām problēmām un veiksmes zaudēšanas.

Mākslīgie augi

Augi ļoti bieži tiek izmantoti kā dekorācijas. Ja vēlaties, lai jūsu mājas enerģija būtu stabila un radoša, mēģiniet neturēt mājās mākslīgos augus un ziedus. Šķiet, ka tās ir skaistas, tāpēc palīdz uzmundrināt, taču ir otrādi. Nedzīva plastmasa uzņem pozitīvu enerģiju, atņemot to jums un jūsu mīļajiem.

Centieties iegādāties un pieņemt dāvanā tikai dzīvus augus, izņemot iepriekš aprakstītos. Izturieties pret atmosfēru savā mājā pēc iespējas rūpīgāk un atbildīgāk.

Pozitīvas atmosfēras radīšanai var būt noderīgi fen šui padomi, kā aktivizēt bagātības, karjeras, mīlestības un Vese***as jomas. Veicot vienkāršas darbības, jūs varat padarīt savu māju par varas vietu.

Leave a Comment